Utorak, 26. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Jonathan Majors

Zvijezda filma "Creed III" uhićena pod optužbom za napad u New Yorku

Autor: Hina

27.03.2023. 09:21
Zvijezda filma

Foto: Reuters

"Žrtva je obavijestila policiju da je napadnuta", stoji u priopćenjuGlumac Jonathan Majors, koji je nedavno glumio u filmovima “Creed III” i “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, uhićen je u subotu ujutro zbog navodne obiteljske svađe, objavila je njujorška policija.


Majors (33) priveden je nakon poziva policiji upućenog iz stana u četvrti Chelsea na Manhattanu, navodi se u priopćenju njujorške policije, prenosi CNN.


“Žrtva je obavijestila policiju da je napadnuta”, stoji u priopćenju.
30-godišnja žena je imala “lakše ozljede glave i vrata”, rekla je policija.


Prema NYPD-u, Majors se suočava s optužbama za gušenje, napad i uznemiravanje.


Majorsova odvjetnica Priya Chaudhry rekla je da je glumac “potpuno nevin” i da je “dokazivo žrtva svađe sa ženom koju poznaje”.


“Brzo prikupljamo i prezentiramo dokaze okružnom tužitelju s očekivanjem da će sve optužbe odmah biti odbačene”, rekla je Chaudhry u priopćenju objavljenom u nedjelju.


Ti bi dokazi uključivali dvije pisane izjave žene koja poriče optužbe, ustvrdio je odvjetnik, kao i video snimku iz vozila u kojem se incident navodno dogodio te svjedočenje vozača i drugih svjedoka.


U svjetlu optužbi, američka vojska objavila je da povlači dva nedavno objavljena oglasa za novačenje u kojima se pojavljuje Majors, rekavši u izjavi da je “duboko zabrinuta”.