Srijeda, 29. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

zanimljivi duet

Rita Ora objavila novu pjesmu "Praising you"

Autor: Karmen Škara

19.04.2023. 19:13
Rita Ora objavila novu pjesmu

Foto: Instagram/Rita OraPredivna britanska pjevačica albanskih korijena Rita Ora objavila je novi duet sa Normanom Cookom, poznatim pod umjetničkim imenom Fatboy Slim koji je autor hita Praise You iz 1999. godine. To je pjesma koja je ostavila veliki trag u Ritinom djetinjstvu, što je navelo na želju da je i sama obradi. Dugo je oklijevala pitati Normana za suradnju jer je očekivala negativan odgovor s obzirom na takav klasik kakvim ga Rita smatra.


Spot koji više nalikuje na kratki film, režirao je njezin muž Taika Waititi, dobitnik Oscara.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Taika Waititi (@taikawaititi)

Rita je objavila isječke video spota u kojima vidimo početak videa kako Rita kasni na plesnu audiciju, u žurbi se presvlači prije nego se popne na pozornicu sa ostalim plesačima. Zatim gledajući se u ogledalo, priča sama sa sobom motivirajući se riječima: “Želiš slavu? Slava košta. Sada počinješ plaćati znojem. Ja sam profesionalka, za ovo sam rođena!” Zatim motivira ostale plesače riječima: “Sada se fokusirajte, prošli smo dugi put da bi došli ovdje!” Rita i ostali plesači nastupaju ispred Normana, koji je na početku nastupa izrazom lica pokazao nezainteresiranost.Pogledajte originalnu verziju, čiju ćete melodiju sigurno prepoznati. Naime, pjesma je pokazala veliki uspjeh na brojnim glazbenim ljestvicama, a poruka koju nosi odnosi se na civilna prava, a zanimljiva je činjenica da je snimanje video spota koštalo manje od 1000 dolara.Rita je naglasila kako joj je iznimna čast samo to što snimaju duet zajedno, a kamoli hit koji su obradili. – Smatram da ova pjesma za svakoga ima drugačije značenje, ali za mene je ona podsjetnik na moje voljene, kojima sam zahvalna što ih imam.


Pjesma je dio albuma You and I koji izlazi 14. srpnja, pet godina nakon njenog prošlog albuma Phoenix. Sa pjesmom Praising you prvi put će nastupiti na Euroviziji 9. svibnja.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)