Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Najtrofejniji nogometaš

Dani Alves uhićen u Barceloni zbog seksualnog napada! Brazilski nogometaš negira sve optužbe

Autor:

20.01.2023. 12:35
Dani Alves uhićen u Barceloni zbog seksualnog napada! Brazilski nogometaš negira sve optužbe

Foto: Foto REUTERS

Djevojka ga je prijavila da je 30. prosinca u noćnom klubu zavukao ruku u njezino donje rublje, bez pristanka, od čega se ona pokušala obraniti te je morala pozvati i zaštitareBrazilski nogometaš Dani Alves uhićen je danas u postaji u Barcelonu, u koju je stigao kako bi dao iskaz zbog optužbi djevojke za seksualni napad.


Djevojka ga je prijavila da je 30. prosinca u noćnom klubu zavukao ruku u njezino donje rublje, bez pristanka, od čega se ona pokušala obraniti te je morala pozvati i zaštitare.


Katalonska policija otvorila je istragu nakon što je primila dojavu, a njegov odvjetnički tim negirao je te navode uz napomenu da je brazilski nogometaš u tom noćnom klubu bio vrlo kratko. U Barcelonu je Alves u vrijeme navodnog napada došao na sprovod punice.
– Bio sam na tom mjestu s puno ljudi koji su uživali u događaju, ali bez ulaska u nečiji prostor. Jako mi je žao, ali ne znam tko je ta dama –  rekao je Alves, brazilski reprezentativac i bivši igrač Barcelone.


Španjolski mediji pišu da je odveden istražnom sucu koji će odlučiti što će biti s njime, odnosno ide li u pritvor ili će se braniti sa slobode.