Srijeda, 29. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Perspektivan glazbenik

Zembo Latifa singlom "Proljeće" najavljuje novi album "Mars"

Autor: Portal Novilist.hr

19.04.2023. 11:11
Zembo Latifa singlom

Foto: PR

Pjesma će uskoro dobiti i prateći video spotProšlu godinu Zembo Latifa obilježio je hitovima “Loše stvari” i “Bar za dan”, a iz njegove radionice sada stiže i “Proljeće” kojim najavljuje svoj drugi studijski album “Mars”, nasljednika “Venere” (2020.) koja je Zembu stavila ‘na mapu’ najperspektivnijih glazbenika.“Proljeće ima taj dobar vibe kada se sve ponovo budi, sve izlazi iz neke zimske uspavanosti i ponovo kreće živjeti punim plućima. Otuda proizlazi veseli vibe ove pjesme.
Nažalost, ovo moje “Proljeće” ipak metaforično govori o nekom emotivnom tranzicijskom periodu. Priželjkujemo svi mi nekad to proljeće, ali dok zima traje bolje je ne saditi ruže u vrtu”, ispričao je Zembo.


Glazbu, aranžman i produkciju “Proljeća” potpisuje Filip Majdak (Kaleido Music), cover art izražen putem AI tehnologije izradio je Studio Size, a pjesma će uskoro dobiti i prateći video spot.


Zembo je otkrio i kakvi su mu trenutni planovi za budućnost:


“Što se tiče nekih planova za dalje, jedino mogu reći da trenutno radimo na novom albumu koji nosi ime “MARS”. Cilj nam je napraviti pjesme koje će se zvukom i tematikom oslanjati na prvi album “VENERA”, ali tekstovima i produkcijom, naravno, biti bolji i zreliji. Ne znamo još ni sami kada će album biti gotov niti kako će u kompletu to sve zvučati, ali ako je suditi po ovom prvom singlu mislim da će biti bomba”.