Nedjelja, 3. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

PU zagrebačka

Uhićen 37-godišnjak s oko 6 kilograma marihuane i više od pola kg amfetamina

Autor: Hina

11.03.2023. 14:37
Uhićen 37-godišnjak s oko 6 kilograma marihuane i više od pola kg amfetamina

Foto: MUPZagrebačka policija uhitila je i uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku 37-godišnjeg muškarca u čijem je stanu na području naselja Maksimir pronađeno ukupno 646  grama amfetamina, oko 5,7 kilograma marihuane i 15,5 grama kokaina, priopćeno je u subotu.


Iz Policijske uprave zagrebačke navode da je stan osumnjičenog 37-godinjaka na Maksimiru policija pretražila jučer popodne.


Pronađeno je ukupno 646,35 grama amfetamina pakiranog u šest paketa, 5.726,75 grama marihuane pakirane u sedamdeset vrećica, 15,5 grama kokaina, tri vage za precizno mjerenje težine s tragovima droge i 8,0 mililitara ekstrakta marihuane.
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 37-sedmogodišnjak za sada neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao, u stanu na adresi prebivališta na području Maksimira, a drogu je dalje preprodavao, dodaju iz PUZ-a.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava za ‘proizvodnju promet drogama’ podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.