Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

SNALAŽLJIVAC

Marihuanu skrivao u staklenkama s raznim natpisima, dječjim igračkama

Autor: Šarlota Brnčić

14.11.2022. 15:57
Marihuanu skrivao u staklenkama s raznim natpisima, dječjim igračkama

Foto: PU virovitičko-podravskaTemeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru policijski službenici Policijske postaje Orahovica su proveli pretragu doma gdje prebiva i drugih prostorija kojima se koristi 69-godišnjak i pretragu automobila kojim se koristi.


Prilikom pretrage pronađeno je i oduzeto 1409 grama zelene biljne materije nalik na marihuanu za koju je provedenim preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o drogi marihuana – cannabis. Oduzeta marihuana proslijeđena je na toksikološko vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić”.


Marihuana koja je oduzeta pronađena je u staklenkama s raznim natpisima npr. “Paprika cijela”, u omotu za duhan s natpisom “Lucky Strike”, “Amber Leaf” i slično, u dječjim igračkama “Kinder jaje”, te u raznim plastičnim i papirnatim vrećicama.


Osumnjičeni 69-godišnjak je uhićen i nakon liječničkog pregleda smješten u posebne prostorije za zadržavanje.  Nakon provedenog ispitivanja u Državnom odvjetništvu u Virovitici, određeno mu je zadržavanje u trajanju od 30 dana od suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru.