Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

"VRATI SE"

Navijači Hajduka zasuli komentarima na Fejsu bivšeg trenera

Autor: H.H.

25.10.2023. 17:07
Navijači Hajduka zasuli komentarima na Fejsu bivšeg trenera

Foto: PIXSELL



Valdas Dambrauskas oglasio se putem svojih društvenih mreža povodom 100. godišnjice grčkog OFI-ja s Krete gdje je trenutni trener. Klub je preuzeo prije godinu dana nakon što je u Hajduku dobio otkaz. Glavni cilj tada bio je zadržati klub u ligi, a Dambrauskas je sada pokazao kako on i ekipa mogu puno više. Ove su sezone, osim AEK-a, pobijedili i drugoplasiranu momčad na ljestvici PAOK 1:0.


– Za klub koji će uskoro proslaviti 100 godina postojanja, jedan godina ili jedna sezona u toj povijesti je jako malo vremena. Ipak, jedna godina u životu čovjeka ili sezona u životu trenera može izgledati kao cijela vječnost. Danas je točno godinu dana otkako sam sletio na Kretu i prihvatio ovaj izazov. Godina puna uspona i padova, napretka i razočaranja, dobrih i loših dana. Godina novih iskustava, novih prijatelja, novih uspomena i novih emocija. Godina koju ću teško ikad zaboraviti. Dajte sljedeću, najbolje tek mora doći, napisao je u objavama na Facebook-u i Instagramu uz koje je podijelio niz fotografija.


Dambrauskas je ostao zapamćen kao trener koji je nakon devet godina donio trofej na Poljud pa ni ne čudi što su mu objave zasuli hajdukovci s komentarima da se treba vratiti.




– Vrati se, Hajduk te treba ti si jedini koji je znao kako sa njim , bio si im i otac i majka u najgorim trenucima , vrati se svi te trebamo, napisala je jedna navijačica Hajduka na Instagramu.


– Nadam se da ćemo te uskoro ponovno vidjeti u Hajduku, komentirao je korisnik Facebook-a.


– Valdas, čestitke! Hajduk je napravio veliku grešku kada su ti dali otkaz. Navijači Hajduka te vole i nadamo se tvojem povratku u Split, jedan je od komentara ispod objave.


– Vrati se, trebamo te, kratko je napisao jedan od navijača.