Četvrtak, 25. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

PRUŽIO PODRŠKU NAPADAČU

Hari Rončević: Livaja je omražen u 60% stanovništva samo zato što igra u Hajduku

Autor: R.H.

21.10.2023. 11:14
Hari Rončević: Livaja je omražen u 60% stanovništva samo zato što igra u Hajduku

Foto: M. GracinSplitski pjevač i kantautor Hari Rončević je u razgovoru za Dalmatinski portal pružio podršku napadaču Hajduka Marku Livaji, koji je nedavno završio reprezentativnu karijeru.


– Ja sam uvijek podrška Livaji. Čovjek nije ništa napravio, što ne bi napravio normalan čovjek. Iza sebe nije imao nikoga, ni tada, ni prije, ni poslije. To je lik koji je omražen u 60% stanovništva Hrvatske, samo zato što igra u Hajduka, jer je i Hajduk isto tako omražen u Hrvatskoj, pa i u HNS-u. Sve skupa je to produkt mržnje. Svih tih 60% prema Hajduku i Livaji kao glavnom predstavniku Hajduka u reprezentaciji. Jednostavno nisu željeli čak ni njega, kazao je Rončević, dodavši.


– Mislim da je jedini mogući Livajin potez bio da se zahvali i da ode iz reprezentacije jer definitivno ne bi bio nigdje prihvaćen osim u Splitu. Vrijeme je gadno i evo vidimo što se događa, Livaja dođe u Rijeku i viču mu ‘umri’. Okej, želiš nekoga diskreditirati, ne vole ga ovamo, ne vole ga tamo, to je sportski, ali nije sportski nekome govoriti da umre. Kada igraš za reprezentaciju Hrvatske nije normalno da netko protiv igrača izvikuje takve gnjusobe. Vjerojatno je bio i drugdje vrijeđan. Rekao bih ovako, čovjek je čovjek, kazao je Hari.
Podsjetimo, Livaja je donio odluku o reprezentativnoj mirovini pred dvoboje za kvalifikacije za Euro 2024. godine protiv Turske i Walesa. Za Vatrene je upisao 21 nastup, postigavši 4 pogotka.