Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Nema milosti

Sud odredio da bivšoj supruzi mora dati dvije kuće, benzinsku postaju i dva automobila

Autor: Hina

03.11.2023. 08:24
Sud odredio da bivšoj supruzi mora dati dvije kuće, benzinsku postaju i dva automobila

Foto: Asamoah Gyan za igračke karijere/Foto REUTERS

Asamoah Gyan mora plaćati i 2.100 dolara mjesečno za uzdržavanje troje djeceLONDON  Najbolji strijelac u povijesti ganske nogometne reprezentacije Asamoah Gyan (37) mora platiti odštetu svojoj bivšoj supruzi nakon što je sud utvrdio da je on biološki otac njihovo troje djece.


Nakon što je DNK analizom utvrđeno kako je bivši napadač Udinesea, Rennesa i Sunderlanda otac troje djece, sud je naložio da 37-godišnji Gyan svojoj bivšoj supruzi mora dati kuću u Ujedinjenom Kraljevstvu, kuću u Accri, benzinsku postaju i dva automobila, objavio je BBC.


Gyan mora plaćati i 2.100 dolara mjesečno za uzdržavanje djece.
Gyan i njegova bivša supruga već su tri godine upleteni u pravnu bitku, a brakorazvodna parnica se odužila nakon što je nogometaš optužio suprugu Gifty da njihovo troje djece možda nisu njegovo. DNK test opovrgnuo je njegove tvrdnje da on nije biološki otac djece.


Tijekom karijere je igrao za Udinese, Modenu, Rennes, Sunderland, Al Ain, Shanghai SIPG, Kayserispor, te u Indiji, a karijeru je zaključio u lipnju ove godine.


Za reprezentaciju Gane je upisao 109 nastupa i postigao rekordnih 51 gol. U reprezentativnom dresu je osvojio dva srebra na afričkom Kupu nacija (2010, 2015) i jednu broncu (2008).