Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

U-15 REPREZENTACIJA

Mladi zadarski vaterpolist Venci Antić prvi puta u reprezentaciji

Autor: Alen Plahinek

26.03.2024. 18:00
Mladi zadarski vaterpolist Venci Antić prvi puta u reprezentaciji

Foto: Mate Komina



Novo lijepo i veliko priznanje dobio je Vaterpolski klub Zadar 1952. Još jedan član sjajnim nastupima u kapici Zadra zaslužio je poziv u reprezentaciju. Ovog puta riječ je Venciju Antiću i izabranoj vrsti do 15 godina koju očekuju trodnevne pripreme od 27. do 30. ožujka na jakom međudržavnom Uskršnjem turnir u talijanskom Napulju.


– Moj prvi poziv u reprezentaciju, uzbuđen sam i jako sretan. Dat ću sve od sebe da na najbolji način prezentiram svoj klub, grad i državu – istaknuo je Venci.


Osim Hrvatske i domaćina Italije, na turniru sudjeluju još Mađarska, Srbija i Crna Gora. Izbornik Franko Geratović na pripreme je sveukupno pozvao 19 igrača.




Antiću nije ovo prvi poziv u izbranu vrstu Hrvatske. Izbornik Geratović zvao ga je i prije mjesec dana na pripremno okupljanje u Varaždin, no tada se nije odazvao zbog bolesti. U mlađim kategorijama, VK Zadar 1952 ovime je stigao do čak petorice reprezentativaca: Toni Galušić, Juraj Barani i Venci Antić u U15 reprezentaciji te Ante Donđivić i Arijan Raci u U19.