Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Početak završne faze

Plesni "Karavan" Detoura: Sjetna ljubavna pjesma kao najava novog albuma

Autor: Ivana Kocijan

19.11.2022. 09:10
Plesni

Foto: AQUARIUS RECORDS

"nadamo se da će sve biti spremno na proljeće iduće godine", otkrio je autor, producent i frontmen grupe Nenad Borgudan.Pjesma »Karavan« zagrebačke grupe Detour još je jedna najava novog albuma koji će biti objavljen u proljeće 2023.


– »Karavan« je sjetna ljubavna plesna pjesma i najavljuje početak završne faze realizacije albuma. To je šesti singl s predstojećeg albuma i trenutačno smo u realizaciji preostale četiri pjesme, a plan je da do kraja godine imamo album spreman za štampu.


S obzirom na to da ovaj put album izdajemo i na vinilu, nadamo se da će sve biti spremno na proljeće iduće godine, otkrio je autor, producent i frontmen grupe Nenad Borgudan.
Pjesmu je bend snimio u studiju Branimira Mihaljevića. Prati je i videospot u režiji mladog kreativca Dinka Čvorića Doringa.


– Snimiti spot za bend poput Detoura, s obzirom na njihov opus i brojne vrhunske videoradove, izazov je za svakog redatelja.


U ovom slučaju izabrao sam studijsko snimanje cijelog benda u njihovoj prirodnoj ulozi, dok sviraju i pjevaju ispred green screena koji mi je pružio mogućnosti da dodatnim vizualima, kao što su stilizirane, nadrealne pozadine, kao i kolaži približim ugođaju same pjesme na više načina, rekao je Doringo.