Subota, 13. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

„Samo se ljubit’ isplati“

Jelena Rozga objavila spot za svoj novi singl: Pjesma vraća na početke njezina glazbena puta

Autor: S.M.

11.11.2022. 14:40
Jelena Rozga objavila spot za svoj novi singl: Pjesma vraća na početke njezina glazbena puta

Foto: Ivana Dobrovoljec

Uskoro kreće i na veliku regionalnu turnejuJelena Rozga danas je predstavila spot za svoj novi singl „Samo se ljubit’ isplati“.


Pjesma koja inspirira pozitivnom energijom nastala je u „kreativnoj radionici“ Vjekoslave i Tončija Huljića, a u fokus stavlja upravo ono što i sama Jelena drži jedinom pravom vrijednošću u životu.


Za spot koji odiše toplinom zaslužna je videoprodukcija „Sestrice“. Nježnom sjetom nekih lijepih trenutaka koji su za nama, ali i nagovještajem svega lijepoga što nas očekuje, izmjenjuju se svi oni mali, ali vrijedni trenuci koji čine život, kroz vrlo osobni prikaz Jelene kao djevojčice, kao mlade žene i ove sad, zrele Jelene, koja je uvijek čekala samo jednog.
„Samo se ljubit’ isplati“ atmosferom nas vraća na same početke Jeleninog glazbenog puta, što je u kontekstu karijere koja sada traje već punih dvadeset i sedam godina i kulminira najavljenom regionalnom turnejom, za pjevačicu vrlo emotivno iskustvo.


„Iznimno sam ponosna na svoje početke, na činjenicu da sam kroz tolike godine izgradila divan odnos kako s ljudima koji pišu pjesme moje duše, tako i s onima koji te pjesme sa mnom pjevaju, mojom publikom. A još sam ponosnija na činjenicu da riječi „Sve proleti, samo se ljubit’ isplati“ danas mogu pjevati bez „fige u džepu“. To pjevam, to mislim i tako živim.“ rekla nam je jedna od najvećih regionalnih glazbena zvijezda.


Jelena uskoro kreće i na veliku regionalnu turneju. Počinje 17. prosinca u već gotovo rasprodanoj zagrebačkoj Areni, nakon čega 11. veljače slijedi koncert u Spaladium areni, stoji u priopćenju.