Srijeda, 27. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Novi članovi akademske zajednice

Autor: Ante Rogić

14.01.2010. 23:00
Novi članovi akademske zajednice


Na Odjelu za filozofiju Sveučilišta u Zadru u srijedu je održana promocija prve generacije prvostupnika ovog odjela. Svjedodžbe i dopunske isprave primilo je troje prvostupnika filozofije, Vilma Kotlar, Mira Matijašević i Vanja Lalić, dok su odsutni bili Kristina Čizmić, Igor Ivko i Petra Pavić.
Prvoj generaciji prvostupnika filozofije obratio se pročelnik Odjela dr. sc. Borislav Dadić. Istaknuo je kako su oni prvi plodovi reforme visokog školstva na odjelu.
– Unatoč problemima i poteškoćama koji prate svaku korjenitu reformu pa tako i bolonjski proces zahvaljujući radu vaših profesora i vašoj marljivosti smatram da smo zajedničkim snagama došli do ovoga, kazao je Dadić iskazavši zadovoljstvo što su svi promoventi upisali diplomski studij.
– Ovim činom vi se na pravi način uključujute u akademsku zajednicu. Želim vam da radite na dobro naše zajednice, poručio je Dadić prvostupnicima.
Promotorica jučerašnje promocije prvostupnika Odjela za filozofiju dr. sc. Iris Tićac poželjela je prvostupnicima daljnji uspjeh u njihovu radu.
– Dok ovim činom obilježavate završetak jedne dionice želim da vam spoznaje i uloženi trud budu poticaj za daljnji rad, poručila je Dadić.