ponedjeljak, 2. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Sandi Pego

Suvlasnik Ritza: Izražavamo žaljenje zbog nemilog incidenta

Autor: Portal Novilist.hr

22.04.2023. 14:00
Suvlasnik Ritza: Izražavamo žaljenje zbog nemilog incidenta

Foto: Luka Stanzl / Goran Stanzl PIXSELLSvjedokinja sinoćnejg sukoba u noćnom klubu Ritz u Zagrebu, u kojem je rano jutros ubijen Uskokov optuženik Tomislav Sabljo ispričala je što je vidjela.


“Moje je društvo bilo za stolom i prošla su već četiri sata kada su pored nas projurili svi zaštitari Ritza prema stolu na samom začelju kluba. Vidjeli smo da se radi o tučnjavi pa smo to ignorirali. Zaštitari su to brzo riješili, svi su ponovno prošli pored nas i situacija je raščišćena. Baš sam vidjela da je nekoliko prijatelja od tih koji su se potukli rastreseno izašlo iz kluba nakon što su ih zaštitari izveli van. Nekoliko minuta nakon toga začuli su se hici”, rekla je svjedokinja za Dnevnik.hr.


“Odmah smo se sakrili iza stola, a muškarac pored nas je i spustio stol da bi se stolom zaštitio u slučaju da pucnjava krene po klubu. Za nekoliko trenutaka u panici smo jednostavno istrčali van za svima ostalima. Po našem izlasku došla je policija. Sve se vrlo brzo dogodilo”, dodala je.
Oglasio se i suvlasnik Ritza Sandi Pego, inače poznati TikToker.


“U ovom trenutku možemo samo izraziti žaljenje zbog nemilog incidenta koji se noćas dogodio. Policija utvrđuje činjenice i okolnosti, u čemu surađujemo s njima. Kada bude spremna očekujemo službenu komunikaciju policije”, kazao je za Dnevnik Nove TV Pego.