Nedjelja, 16. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

ŽUPANIJSKA VIJEĆNICA

Vedrana Mišković na SDP-ovoj listi za EU izbore

Autor: Portal ZL

22.04.2024. 11:36
Vedrana Mišković na SDP-ovoj listi za EU izbore

Foto: Luka JeličićPredsjednik SDP-a Peđa Grbin predao je listu za nadolazeće izbore za Europski parlament. Prva je na listi Biljana Borzan, koja je poručila kako su se ‘ubili od posla, ali su zadovoljni i traže podršku od građana’.


“Prema stavu naše grupacije, građani EU-a još uvijek plaćaju krizu koja je već prošla. Idući mandat će biti posvećen izjednačavaju nejednakosti. MOramo raditi da oni koji imaju najviše i mogu od sebe dati, daju onima koji nemaju. Namjera nam je ponašati se kao legalni Robin Hood”, rekla je Borzan, prenosi Dnevnik.hr, najavivši preraspodjelu sredstava. “SDP je ovu listu utvrdio prije mjesec dana, mi ne čekamo zadnji trenutak, ne skrivamo se, znamo za što se borimo, a što se tiče slabosti? Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne interesira Bruxelles i da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu”, kazao je predsjednik SDP-a Peđa Grbin.


Na 10. mjestu SDP-ove liste za Europski parlament nalazi se i Vedrana Mišković, županijska vijećnica i v.d. predsjednice SDPa Zadarske županije.