Subota, 2. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

NEOBIČNA FASADA

Nova boja zgrade u Obrovcu izazvala raspravu: 'Kao u crtanom filmu Lolek i Bolek...'

Autor: R.H.

20.11.2023. 14:32
Nova boja zgrade u Obrovcu izazvala raspravu: 'Kao u crtanom filmu Lolek i Bolek...'

Foto: Grad Obrovac/FacebookNedavno je Grad Obrovac na svojim društvenim mrežama objavio fotografije višestambenih zgrada čija je energetska obnova u tijeku.


– To je prva faza koja se sastoji od 3 višestambene zgrade, među kojima je najveća “kultna” zgrada C – 16. Iduća faza s novom grupom zgrada je pokrenuta. Radujemo se nastavku projekta kojim će naš grad dobiti potpuno novu vizuru, napisali su u opisu fotografija.


U oči mnogih je upala žuta boja s jedne od obnovljenih zgrada, a koja je izazvala podijeljene reakcije.

“Radujem se svakom pomaku ovog prekrasnog gradića. Ipak bi ubuduće trebalo savjetovanje s strukom u odabiru fasadnih boja”, “Jedno veliko kao Velebit BRAVO za Grad Obrovac i sve one koji su svojim radom doprinijeli da se ovako nešto lijepo dogodi odnosno obnovi stambena zgrada”, “Hvala gradskoj upravi na realizaciji ovako velikog projekta. Lako ćemo za boje. O ukusima se ne raspravlja”, “Kao u crtanom filmu, Bolek i Lolek, gdje izabraše ovu boju”, “Jučer sam prošao kroz Obrovac i mogu vam reći da ove obnovljene zgrade iz blizine jako lipše izgledaju nego na slikama. Svaka boja sjaji svojim sjajem i uklapa se u okoliš. Bravo za sve one koji su radili na svemu”, “Da li su vlasnici stanova dali suglasnost za ovu “simpatičnu” boju? Ili ih nitko nije ni pitao ?!?”, neki su od komentara ispod objave.