Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Na Prvom

Započinje nova sezona »Razgovora s razlogom« Morane Kasapović

Autor: Sandy Uran

28.09.2023. 09:10
Započinje nova sezona »Razgovora s razlogom« Morane Kasapović

Foto: Siniša Hajduk/HRT

Novost je da će se emisija od sada emitirati svakoga utorkaU utorak 3. listopada na Prvome programu HRT-a, u terminu u 23.10, započinje prikazivanje nove sezone emisije »Razgovor s razlogom« urednice i voditeljice Morane Kasapović.


Novost je da će se emisija od sada emitirati svakoga utorka, za razliku od prošle sezone kad su je gledatelji imali prilike pratiti svaki drugi tjedan. – Drugu sezonu »Razgovora s razlogom« otvaramo s astronomom i učiteljem Koradom Korlevićem.


Ljeto iza nas i sve što se događa na našem planetu i oko njega dali su nam mnogo razloga za razgovor, ističe Morana Kasapović i otkriva neke od tema o kojima će razgovarati. Između ostalog saznat ćemo zašto Korado Korlević misli da smo neozbiljna civilizacija na putu kaosa, te kako smo se ponovo našli u svijetu u kojem je prodaja priča važnija od stvaranja nove vrijednosti. Reći će komu pripada budućnost i tko će u njoj bolje proći i zašto ne strahuje od razvoja umjetne inteligencije.
Otkrit će je li priča o odlasku na Mars još jedna prodaja snova i zašto smatra da živimo u najzanimljivijem razdoblju u posljednjih četrdeset tisuća godina.