Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

“Supertalent”

Popularni šou Nove TV na male ekrane donijet će brojna iznenađenja

Autor: Ivana Kocijan

08.09.2023. 09:15
Popularni šou Nove TV na male ekrane donijet će brojna iznenađenja

Foto: NOVA TV

Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić ljetos su na audicijama otkrili brojne nove talenteEmisija “Supertalent” Nove TV koja je tijekom devet prethodnih sezona osvojila srca gledatelja te postala sinonim za zabavu i nevjerojatne nastupe, uskoro se vraća na televizijske ekrane jubilarnom desetom sezonom.


U lipnju se četveročlani žiri u sastavu – Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić – okupio na audicijama kako bi otkrio nove talente, a prvi dojmovi upućuju na to da nas čeka sezona prepuna iznenađenja.


Tijekom audicija, kandidati su na pozornici “Supertalenta” pokazali pravo bogatstvo raznovrsnih talenata, a što se točno odvijalo na tom spektakularnom putovanju, gledatelji će saznati uskoro jer se “Supertalent” vraća u svom slavljeničkom ruhu.
Šou koji iz godine u godinu nosi titulu najgledanije zabavne emisije u Hrvatskoj, ljestvicu kreativnosti i kvalitete podići će još više s novom sezonom.


Gledatelji će biti svjedoci potrage za senzacionalnim, jedinstvenim i inspirativnim talentima koji će pozornicu “Supertalenta” preplaviti uzbuđenjima, neočekivanim trenucima i dirljivim emocijama, poručuju iz Nove TV.


Kao uvod u specijalnu slavljeničku sezonu, članovi žirija “Supertalenta” snimili su prigodni promospot u kojem su, okruženi svjetlima reflektora i uzbuđenjem, koje donosi jubilej, uživali u trenucima zajedništva.


No pravo iznenađenje nastupilo je kada su ih na setu iznenadili članovi žirija “MasterChefa”, koji su se na pozornici “Supertalenta” pojavili s veličanstvenom rođendanskom tortom.


Ove jeseni su dva najveća svjetska šoua na Novoj TV, a članovi dva najpoznatija televizijska žirija najavljuju zabavu koja se ne propušta.


“MasterChef” kuhinja od ponedjeljka nam donosi nove avanture, a “Supertalent” svoj povratak na male ekrane najavljuje uskoro na Novoj TV.