Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Kokice i filmska ostvarenja

Donosimo pregled filmskih premijera i megaspektakla na rasporedu u listopadu na Novoj TV

Autor: Marko Dobrecović

28.09.2023. 09:19
Donosimo pregled filmskih premijera i megaspektakla na rasporedu u listopadu na Novoj TV

Foto: Press NovaTV

Za nadolazeći mjesec pripremljeni su poznati filmski naslovi te televizijske premijere filmova koji su u kinima bili izuzetno posjećeni, ali i osvojili prestižne filmske nagradeUz dolazak jeseni, kraće dane i noći koje padaju sve ranije, jako se dobro slažu udobnost naslonjača, kokice i filmska ostvarenja.


Tu formulu znaju i na Novoj TV, stoga su za mjesec listopad pripremili ponudu napetih trilera, romantičnih drama i komedija te filmova za najmlađe. Povrh bogate domaće produkcije i informativnog programa za nadolazeći mjesec pripremljeni su poznati filmski naslovi te televizijske premijere filmova koji su u kinima bili izuzetno posjećeni, ali i osvojili prestižne filmske nagrade.


Jedna od listopadskih TV premijera jest i »Kralj Richard« inspiriran istinitom pričom film donosi priču o teniskim sestrama Williams, točnije o njihovom ocu koji ih je podigao.
Osjećajnog »Kralja Richarda« slijedi specijalnim elementima natopljen »Odred otpisanih: Nova misija«. Najmoćniji zlikovci naći će se ispred neočekivanog zadatka, prilikom čega su Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang i Harley Quinn jedina nada za spas planeta.


Nova TV premijerno će emitirati i znanstveno-fantastični filmski hit »Dina« koji donosi priču o Paulu Atreidesu, nadarenom mladiću sa zapisanom sudbinom koju on ne može razumjeti. U premijernom emitiranju filma »Krvoproliće« gledatelji će pratiti misiju ubijenog vojnika Raya Garrisona, koji je iznenadno oživljen, ali u život se vraća s nevjerojatnim supermoćima.


Nova TV u listopadu premijerno donosi i napeti triler »Putovanje kroz sjećanja«, u kojemu privatni istražitelj uma Nick Bannister plovi primamljivim svijetom prošlosti.


Za ljubitelje komedije, Nova TV je pripremila i dirljivu premijeru filma »Pas«. Dvojica bivših vojnih rendžera upareni su protiv svoje volje na putovanju života.


Likovi iz filma »Zločesti dečki«, koje tumače Will Smith i Martin Lawrence, suočit će se s najopasnijih kriminalcima do sada, a njihovo će partnerstvo morati izdržati velike izazove.


Za osjećajne duše nudi se »Zavjet ljubavi«. Snimljen prema istinitoj priči, film prikazuje tek vjenčani mladi bračni par koji se suočava s teškom prometnom nesrećom nakon čega Paige dugoročno gubi pamćenje, a njezin je suprug Leo ponovno pokušava osvojiti.


Ljubavne odnose tematizira i film »Ta luda ljubav« u kojoj Cal Weaver saznaje da ga supruga vara i želi razvod. Ljubav i još ponešto donose i avanture filma »Jedi, moli, voli«. Film nastao prema bestseleru donosi putešestvije Elizabeth Gilbert, koju tumači Julia Roberts. Šećer dolazi na kraju, a s njime i filmovi za sve generacije u kojima će ponajviše uživati najmlađi. Dvije televizijske premijere okupit će popularne animirane junake.


Najprije će one iz svijeta Warner Brosa za sobom povesti slavni košarkaš LeBron James u komediji »Space Jam: Nova legenda«. »Tom i Jerry« susrest će se uoči jednog velikog vjenčanja, a bitke upornog mačka i lukavog miša uvijek su zabavne i svevremenske.