Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

Dinamika u vezi

Saznajte zašto ova žena ne obavlja kućanske poslove u studenom i prosincu

Autor: Life

07.12.2022. 07:51
Saznajte zašto ova žena ne obavlja kućanske poslove u studenom i prosincu

Foto: Freepik

Kada doznate razlog, ostati ćete iznenađeni...Veze su uvelike stvar kompromisa, u što spada i raspodjela kućanskih poslova. Svaki par ima svoju specifičnu podjelu, no ova žena svog je dečka ostavila u šoku kada mu je rekla da tijekom studenog i prosinca neće obavljati kućanske poslove.


Čitava priča doznaje se iz njene objave na Redditu, gdje je korisnike popularne društvene mreže upitala je li u krivu radi toga, te je detaljno objasnila situaciju.


Priča ide da je ona vlasnica malog obrta i ponajviše posla ima upravo tijekom studenog i prosinca, kada uspije dovoljno zaraditi tako da si ostatak godine može dozvoliti manji opseg posla.
Tridesetogodišnjakinja njeguje ovaj način rada proteklih pet godina, no ove se godine, kako je ispričala, dečko (koji ima regularno radno vrijeme) uselio u njenu kuću, te su kućanske poslove ravnomjerno podijelili.


“Kada smo se uselili, imala sam razgovor s njime i objasnila sam mu da ne mogu obavljati kućanske poslove u studenom i prosincu, te sam ga pitala može li on tada malo više toga odraditi jer ja tada radim između 12 i 18 sati na dan“, prenosi Mirror.


Dečko je na to rekao kako sumnja da radi toliko, te je ona još jednom postavila isto pitanje u rujnu listopadu, na što je reakcija bila više manje ista.


Stigao je studeni, a s njime i prva svađa oko kućanskih poslova.


“Rekao je kako je mislio da nisam ozbiljna, kao i da nema šanse da obavlja sve kućanske poslove jer i on radi”, ispričala je, te se ponudila očistiti svoj dio kada za to bude imala vremena.


Uslijedio je period sa sve više tenzija, uvreda i vikanja, a komentatori su bez puno razmišljanja stali na njenu stranu, komentirajući njegovu toksičnost. Jedan je napisao: “Rekao bih mu da počne tražiti novo mjesto za život”, dok se drugi nadovezao: “Da netko tko me zove lijenom k*jom živi u mojoj kući, ne bi tamo živio baš dugo”.