Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Strpljenja!

S ovim ćete se horoskopskim znakovima načekati. Često zaborave odgovoriti na poruku

Autor: Sanda Milinković

14.03.2023. 07:30
S ovim ćete se horoskopskim znakovima načekati. Često zaborave odgovoriti na poruku

Foto: Pexels

Ne žele ispasti bezobrazni, samo im misli odlutaju negdje drugdje. Ili im se ne da!Većinski komuniciramo kroz različite oblike poruka, ali ne uživaju svi u dopisivanju. Neovisno o tome koliko je tema ozbiljna, neki će vas natjerati da na njihov odgovor i poruku čekate satima i danima. Nije to zato što ih baš briga nego im je jednostavno teško obratiti pažnju na poruku iz razloga što su prilično lijeni.


Čak i kada se potrude pa izraze žaljenje zbog toga što su previše neozbiljni, kad – tad će se ponovno vratiti u kolotečinu ne odgovaranja na poruke.


Postoje četiri horoskopska znaka koja su najgora za odgovaranje na poruke pa provjerite je li netko iz vaše ekipe na popisu.


Ovan
Ovaj vatreni znak često na prvo mjesto stavlja svoje potrebe i zbog toga će mu nedostajati osnova kulture – odgovaranje na poruku. Čak i ako su pročitali poruku, neće obratiti pažnju na nju jer im se paralelno događa nešto drugo što zahtjeva njihovu pozornost. Preferiraju razgovor uživo.


Bik


Poznati su po svom opuštenom karakteru koji graniči s lijenosti i to se očituje u odgovaranju na poruke. Neće oklijevati da vas ignoriraju ako im je vaša poruka poremetila njihovu udobnu rutinu. Ionako poruku smatraju potencijalnom dosadom. Često će na poruke odgovoriti tek nakon nekoliko sati, a ako su odlučili da će je ignorirati – neće odustati od odluke.


Blizanac


Iako vole interakciju s drugima, mogu biti nepredvidljivi i prevrtljivi zbog čega slabo odgovaraju na poruke. Trebat će im čitava vječnost da odgovore na poruku koju ste poslali i odgovor će obično biti vrlo kratak. Imaju toliko zadataka koje žele obaviti istovremeno tako da uvijek skaču s jednog mjesta na drugo.


Vodenjak


Slobodoumni znak reagirat će sukladno svojim osjećajima. Previše su zaokupljeni sadašnjim trenutkom da bi se koncentrirali na trivijalnost kao što je poruka. S obzirom na to da su osobe od intelekta, radije će provesti vrijeme radeći nešto korisno za svijet i za sebe, nego “scrollati” po mobitelu i odgovarati na poruke, piše Pinkvilla.