ponedjeljak, 5. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

HVALA, DOVIĐENJA!

Ovi horoskopski znakovi najčešće dobivaju otkaz

Autor: Sanda Milinković

18.10.2022. 21:09
Ovi horoskopski znakovi najčešće dobivaju otkaz


Ljubitelji astrologije znaju koliko se toga može doznati iz horoskopa, a nedavno smo naletjeli na prognozu o tome koja četiri horoskopska znaka imaju najveću tendenciju biti otpuštena s posla.


Svatko je barem jednom dobio otkaz i nije to ništa strašno, ali ako ste rođeni u ovim znakovima, vjerojatno ste otkaz dobili više puta.


Ovan


Ovaj vatreni znak ima problema s time da se “ugrize za jezik” i bude tiho. Vrlo su odvažni i impulzivni pa često razmjenjuju vrlo oštre riječi. Općenito su uvijek spremni na borbu zbog čega često dobiju i otkaz.


Djevica
Djevice kao da rade na gorivo zvano “kako drugome dokazati da je u krivu”. Pored toga, mrze kada se ne osjećaju dovoljno cijenjeno ili kada ih netko iskorištava. Stvorit će konflikt samo da bi se izvukli iz situacije što ih vrlo lako može dovesti pred otkaz. Da budemo pošteni, Djevice obično točno i znaju da će to tako završiti.


Vodenjak


Pametni, dovitljivi i neće se pomiriti sa statusom quo. Savršeno im leži posao izvršnog direktora ili poduzetnika jer imaju problema s time da im drugi govore kako što napraviti, posebice kada znaju da mogu bolje od toga.


Ribe


Vodene Ribice jednostavno moraju raditi nešto što iz izaziva i čime su zadovoljne. Ako se osjećaju dosadno, kao da stagniraju ili su generalno nezadovoljne, postupit će poput Djevica – izazvati konflikt za potreban bijeg, odnosno otkaz, piše NYP.