Utorak, 6. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Money talks

Ova četiri horoskopska znaka mogla bi se lijepo obogatiti u 2023.

Autor: Sanda Milinković

26.12.2022. 07:17
Ova četiri horoskopska znaka mogla bi se lijepo obogatiti u 2023.

Foto: Karolina Grabowska/PexelsNova godina će ići u korist nekim horoskopskim znakovima koji će imati sreću da ih dopadne veliki novčani iznos. Razlog tome je tranzit Jupitera u znak Ovna pa zatim i Bika tijekom iduće godine.


Sretni Jupiter u znaku je Ovna od 20. prosinca i tamo će ostati sve do 16. svibnja 2023.


Njegov tranzit između znakova donijet će mnoštvo samopouzdanja nekim znakovima te motivaciju da nastave sa svojom rutinom i usvoje zdravi način života pa će imati priliku proživjeti mnoga nova iskustva i iskoristiti prednosti prethodnih mjeseci.


Koji će se horoskopski znakovi obogatiti?
Prvenstveno Bik koji će zaraditi najviše novca 2023. godine. Napravit će sve što mogu da se poboljšaju na dnevnoj bazi ne bi li ostvarili snove. Dnevnu će rutinu promijeniti nabolje, a godina će im biti puna prednosti jer će ih gurnuti prema postizanju veće doze samopouzdanja.


Pronaći će se u situacijama u kojima će moći naučiti nove stvari, a zbog utjecaja Jupitera doći će do velikih novčanih iznosa koje će ulagati. Mogli bi dobiti nove prilike u karijeri koje će ih natjerati da promijene posao i to bi im moglo donijeti veliki priljev prihoda.


Dobro će proći i Vage koje će se držati svoje rutine tijekom čitave godine. Nisu skloni mijenjati svoje navike i usvajati nove rutine pa će zadržati ozbiljan stan i ponašanje kakvo su imale i prethodnih godina.


Pod utjecajem Jupitera u Ovnu, mogle bi postati impulzivne i napraviti neke kompromise u životu. Svejedno, bit će na oprezu i neće donositi nagle odluke po pitanju financija. Mogli bi dobiti veliku količinu novca koji će im pomoći ostvariti jedan od najdubljih snova.


Godina će biti plodna i za Rakove koji nisu skloni analiziranju ili logici. Nisu ni pretjerano racionalni i češće osjećaju stvari nego što ih čine.


Ali u 2023., Rakovi bi mogli zaraditi mnoštvo novca jer će dobiti ponudu koja će im potpuno okrenuti karijeru. Moći će pomoći voljenima i priuštiti si materijalne stvari o kojima su oduvijek sanjali.


Kao savršeni zaštitnici, Rakovi će pružiti ruku prijateljima u nevolji i promijeniti njihov socijalni status zahvaljujući zarađenom novcu.


Posljednji horoskopski znak koji će biti sretan iduće godine je Lav. Vodit će ga utjecaj Jupitera koji će ga natjerati da se okušaj u poslu koji će im donijeti mnoštvo novca.


Lavovi će biti odabrani za poziciju s više odgovornosti i neće ih biti strah popeti se ljestvici promaknuća. S njihovom velikodušnošću, neće oklijevati pomoći ljudima u nevolji i ponuditi raskošno putovanje roditeljima.


Pomoću sposobnosti i vještina koje posjeduju, mogli bi stići do samog vrha kompanije i osigurati si vrlo dobru plaću, piše Spiritualify.