Srijeda, 6. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Gospoda krivi

5 horoskopskih znakova za koje se ne isplati vezati. Nisu za romantičnu vezu

Autor: Sanda Milinković

07.11.2022. 07:12
5 horoskopskih znakova za koje se ne isplati vezati. Nisu za romantičnu vezu

Foto: iStock

Mislili da ste pronašli osobu s kojom ćete provesti ostatak života - i onda je gotovoNema ništa zabavno u tome da vam slome srce, a najgori je osjećaj kada takvo što ni najmanje ne očekujete.


Bili ste zaljubljeni do ušiju, mislili da ste pronašli osobu s kojom ćete provesti ostatak života – i onda je gotovo. Ako ste ikada bili ovako zaslijepljeni to ne znači nužno da vaš partner “jednostavno nije bio toliko zaljubljen u vas”.


Možda je kriv njegov horoskopski znak!
Nastavite čitati da od astrologa doznate za kojih se pet horoskopskih znakova ne treba vezati jer su potpuno nesposobni da se skrase i upuste u monogamnu vezu.


5. Škorpion


U svom najekstremnijem izdanju, Škorpioni mogu biti “glavni manipulatori”, prema Tari Bennet, astrologinji, vidovnjakinji i duhovnoj trenerici u Mediumchatu.


“Iako odani, skloni su varanju ako smatraju da je to opravdano ili ako su mišljenja da se njihove potrebe ne zadovoljavaju u spavaćoj sobi”, kaže.


Budući da su Škorpioni seksualno nabijeniji horoskopski znak, to postaje stvarna mogućnost. Jako su i tajnoviti zbog čega ih je odmah u početku gotovo nemoguće upoznati.


Ali, ako nekim čudom uspijete “probiti” Škorpiona, onda postoji velika mogućnost da će vaša veza trajati dugo. Poznati su po razvoju intenzivnih pobožnosti i izuzetno su odani kada se predaju do kraja.


4. Vodenjak


Smatrani “mozgovima” zodijaka, Vodenjaci vrlo često vide stvari u crno-bijeloj tehnici. Slavni vidovnjak i astrolog Inbaal Honigman opisuje ih kao znak koji će u vezi dati crveni karton i za najmanji prekršaj, iako uživaju u udobnosti veze.


Upozorava da ih se ne testira na bilo koji način i da se ne izaziva drama.


“Ako pogriješite i natjerate Vodenjaka da vjeruje da će biti sretniji bez vas nego s vama, on će otići”, objašnjava Honigman.


Njihovoj brzopletosti pridonosi buntovna priroda Vodenjaka koji vole raditi po svome.


3. Ovan


Ovan je neovisan, avanturistički i potpuno divlji.


“Prvi znak zodijaka je ujedno i mentalno najstrašniji znak zodijaka“, objašnjava Honigman.


“Ovan uživa u upoznavanju ljudi, impresioniranju i nasmijavanju, ali uglavnom će, poput znatiželjnog mališana, vrlo brzo pronaći nešto ili nekoga novog s kim će se igrati”, dodaje.


Bennet također ukazuje na +visoki seksualni nagon Ovnova kao potencijalnu “kletvu” za one koji se s njima upuste u vezu.


“Uvijek ćete morati biti na vrhuncu svoje igre u spavaćoj sobi ako se vežete za Ovna”, kaže. Budući da njima “vlada vatreni planet Mars”, kako primjećuje Honigman: “Ovan će vas ostaviti iza sebe i neće se vratiti da bi provjerio jeste li dobro.”


2. Blizanac


Možete se vezati za Blizance, ali samo ako ste sigurni da niste ljubomorni tip.


“Blizanci su rođeni društvenjaci i uživaju u flertu. “Njihova potreba za slobodom i neovisnošću, u kombinaciji s njihovim neprestanim koketiranjem, čini vezanje za njih opasnim”, kaže Bennet.


Honigman dodaje da Blizancima vlada Merkur, planet komunikacije.


“Cijeli život lete iz razgovora u razgovor. U jednom su trenutku ovdje i onda – puf! Otišao je nekom drugom”, kaže.


Osim dara rječitosti i lakoće vođenja razgovora, ovaj znak je vrlo šarmantan i sposoban prilagoditi se bilo kojem društvenom okruženju te ispuniti neugodne tišine.


Čak i ako su njihove namjere čiste, to može biti puno za partnera – pogotovo ako niste onaj na kojeg se obraća pažnja…


1. Strijelac


Ovaj avanturistički znak radije će proputovati čitav svijet nego se skrasiti.


“Strijelci će izbjeći vezivanje pod svaku cijenu jer traže uzbuđenje, a adrenalin je njihova krv”, navodi Bennet.


“Smatraju da ih tradicionalni odnosi guše i umjesto stabilnosti će radije odabrati uzbuđenje”, dodaje.


Osim nomadskog načina života, Strijelcima vlada Jupiter, “planet bogatstva i sreće” i vrlo su često samostalni, napominje Honigman.


“Nemaju razloga držati se privrženosti. Imovina, imetak, pa čak i novac, za njih su potpuno besmisleni jer ako izgube sve, probudit će se sutra ujutro i vratiti se”, objašnjava.


Jednaku politiku imaju i po pitanju romantičnih veza jer nemaju straha da će jednog dana biti usamljeni i zapravo im nije potrebna ljubavna veza da bi napredovali, piše Better Life.