ponedjeljak, 13. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

U STILU MATRIXA

VIDEO Pogledajte kako je Hajduk predstavio novo pojačanje: Navijači su oduševljeni

Autor: R.H.

12.07.2023. 21:15
VIDEO Pogledajte kako je Hajduk predstavio novo pojačanje: Navijači su oduševljeni

Foto: Hajduk Digital TV/Screenshot)



Hajduk je i službeno potvrdio novo pojačanje za sezonu 2023/2024. Na Poljud je stigao prekaljeni belgijski veznjak Vadis Odjidja-Ofoe (34), koji je donedavno bio član Genta. U svojoj bogatoj karijeri igrao je i u Norwichu te HSV-u, a svojevremeno je bio suigrač našem Ivanu Perišiću u Bruggeu.


“S izuzetnim zadovoljstvom možemo potvrditi da je legendarni belgijski veznjak Vadis Odjidja-Ofoe od danas novi igrač HNK Hajduk. Na Poljud stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Gentom, a za Bijele je potpisao ugovor do 2024. godine s opcijom produženja za još jednu sezonu. Nosit će dres s brojem 8. Status legende u Belgiji dobio je odigravši preko 300 utakmica u Jupiler ligi, a iza sebe ima i 108 nastupa u europskim natjecanjima. Bio je reprezentativac Belgije i kapetan Genta. Odjidja je 34-godišnjak, rođen je 21. veljače 1989. godine u Gentu gdje je i započeo nogometnu karijeru. U mlađim uzrastima osim Genta bio je član i Anderlechta sve do 2008. godine kada je prešao u njemački HSV. Nakon toga igrao je za Club Brugge, zatim u za engleske klubove Norwich i Rotherham United igrajući u Premier ligi i Championshipu. Po jednu sezonu proveo je u Poljskoj i Grčkoj gdje je bio igrač varšavske Legije i Olympiakosa. Zatim se vratio u matični Gent u kojem je proveo posljednjih pet sezona kao kapetan momčadi”, objavili su iz Hajduka na svojim službenim stranicama.


Iz Hajduka su objavili spektakularni video predstavljanja Odjidje-Ofoea u stilu filmskog hita Matrix, kojeg možete pogledati u nastavku: