Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

MIRO SURAĆ

U Murvici odigran memorijalni turnir: Slavili Raštančani

Autor: Alen Plahinek

12.07.2023. 19:27
U Murvici odigran memorijalni turnir: Slavili Raštančani

Foto: MNK MURVICA



Malonogometni turnir u čast prerano preminulom Miru Suraću (1997. – 2023.), održan u Murvici, osvojila je momčad Raštana Kanele, koja je u finalu s 3:1 svladala Višnjik. Na turnir je bilo pozvano osam najboljih malonogometnih momčadi Prve županijske malonogometne lige. Treće mjesto osvojiili su domaćini, momčad Murvice, koja su s 3:2 bili bolja od Stanova.


– Bilo je vrhunski, sve maksimalno »pogođeno«. Uživali smo svi u nekoliko dana odličnog malog nogometa, najboljeg što nam naši domaći momci mogu priuštiti. Želim zahvaliti svim momčadima što su došle i pokazale, prije svega, poštovanje prema našem pokojnom prijatelju. Posjećenost je također tijekom svih dana bila velika. Hoće li biti ovog turnira i druge godine, ne znam, ali ovom organizacijom napravili smo odličan potez – kazao je Hrvoje Čulina, voditelj Murvice.


Osim najboljoj momčadi, nagrade su uručene i najboljim pojedincima. Najboljim igračem turnira proglašen je Stipe Čirjak (Raštane Kanela), najbolji vratar je Ivan Vulić (Višnjik), a najbolji strijelac Boris Labus (Stanovi). Nagradu najboljoj momčadi uručila je Suraćeva sestra, Ana Jukić.


Foto: MNK MURVICA


Foto: MNK MURVICA


Finale




RAŠTANE KANELA       3


VIŠNJIK       2


RAŠTANE KANELA: Ćurčija, Škara, Gambiraža, S. Čirjak, Rbuelj, Vuković, Katuša, M. Čirajk. Voditelj: Slađan Matulina.


VIŠNJIK: Vulić, Tomaljnović, Škibola, Čarakun, Tomić, J. Baždarić, T. Baždarić, Baljak, M. Baždarić. Voditelji: Đani Milin i Ante Renić.


Za treće mjesto


MURVICA       3


STANOVI       2


MURVICA: Šarlija, Burčul, Rodić, Bašić, Katuša, Martin Surać, Matija Surać, Lučić. Voditelj: Hrvoje Čulina.


STANOVI: Ban, Mikulić, Erlić, Medvidović, Jabus, Surać, Maruna, Bugarija. Voditelj: Tomislav Zelić.