Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Izbornik Vatrenih

VIDEO Dalić: "Podržao sam Marka, ali sve što se događa nakon toga je jedna velika igra. Pokušao sam ga odgovoriti"

Autor: Zlatko Horvat

07.06.2023. 19:07
VIDEO Dalić:

Foto: Foto V. KARUZA

Mi smo preko glasnogovornika osudili svako vrijeđanje igrača hrvatske reprezentacije, a osuđujem ga i ja - potvrdio je Dalić



RIJEKA Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić osvrnuo se tijekom treninga na Rujevici još jednom na odlazak Marka Livaje s priprema reprezentacije.


– Zaista mi je žao što je došlo do ove situacije. Ostali smo bez jednog važnog igrača za Ligu nacija. Nažalost, izolirani incident, koji je trajao minutu, maksimum dvije, doveo je do toga svega. Mi smo preko glasnogovornika osudili svako vrijeđanje igrača hrvatske reprezentacije, a osuđujem ga i ja.


Mi to nismo zaslužili i to je za svaku osudu. Razgovarao sam s Markom nakon toga i ja ga u potpunosti razumijem. Pokušao sam ga odgovoriti od njegove odluke da napusti reprezentaciju. Nažalost, nisam uspio i žao mi je. Podržao sam ga, kao što sam podržao igrače u nekim svojim prijašnjim odlukama. Sve što se događa nakon toga je jedna velika igra.




Opet se žele stvari vratiti na početak kao što je bilo prije šest, sedam godina. Ja se u to neću uvući kao izbornik. Za nas je ta priča gotova. Znate moj stav, Hrvatska je iznad svih nas i za Hrvatsku moraš zbog toga istrpiti – rekao je Dalić uoči treninga.