Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

USPJEŠAN NASTUP

Veliki dan za male sportaše! Srebrni Božić malih košarkaša KK Pakoštane

Autor: Portal ZL

13.12.2023. 15:29
Veliki dan za male sportaše! Srebrni Božić malih košarkaša KK Pakoštane

Foto: KK PAKOŠTANE



Subota 9. prosinca nije bila obična subota za košarkaše KK Pakoštane. Bio je to veliki dan za male sportaše koji su imali uspješan nastup na Božićnom košarkaškom turniru Otočac 2023. Riječ je o turniru na kojem KK Pakoštane nastupa već jedno puno desetljeće. Ove godine u Otočcu su sudjelovale četiri ekipe. Uz domaćina, tu su još bili ŽKK Gospić, KK Kolpa iz Slovenije i KK Pakoštane. Na turniru su nastupila djeca podijeljena u dvije dobne kategorije. U prvoj su nastupili ona rođena 2012./2013. godine, a u drugoj, među kojima i KK Pakoštane, djeca rođena 2014./2015. godine.


U polufinalnom susretu igrači trenera Dinka Mandića su pobijedili Otočac, a u borbi za prvo mjesto izgubili od vrlo dobrih Slovenaca iz KK Kolpa. „Moram čestitati mojim dječacima na izuzetnoj borbenosti u obje utakmice kao i na prikazanom znanju te naposljetku osvojenom drugom mjestu“, rekao je nakon turnira zadovoljni trener koji se posebno zahvalio na pozivu i izvrsnoj organizaciji domaćinima iz KK Otočac:


„Pobrinuli su se da se sva djeca s turnira kući vrate sretna, prepuni uspomena i prigodnih poklona“, naglasio je Mandić. Za KK Pakoštane u Otočcu su nastupili i srebrnu medalju sebi za Božić poklonili: kapetan Luka Lisica,  Jure Maksan, Luka Horvat, Frane Maksan, Petar Krpeta, Ante Polegubić, Miroslav Miletić i Marko Maksan.