Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zlata vrijedan papirić

Ulaznice se mogu kupiti isključivo u Splitu

Autor: Andrija Dešpoja

26.05.2023. 13:53
Ulaznice se mogu kupiti isključivo u Splitu

Foto: Mate Komina



Prodaja ulaznica za prve dvije utakmice finalne serije na splitskim Gripama koje su na rasporedu u utorak 30. svibnja u 20 sati i u četvrtak 1. lipnja u 20 sati krenula je jučer. Naravno, te utakmice izazivaju veliko zanimanje navijača Zadra koji žele uživo bodriti svoj klub na Gripama, no odluka KK Split da se zbog velikog zanimanje domaćih navijača i malog kapaciteta dvorane (2200 gledatelja) ulaznice prodaju isključivo na blagajni dvorane Gripe, bez mogućnosti da se kupi ulaznica online, stvorilo je podosta problema zadarskim navijačima.


Rekli su “ne može”


Zadar je zatražio od Splita rezervaciju 100 ulaznica za tribinu G i F, no u klub s Višnjika je s Gripa stigla glatka odbijenica, pa će se Zadrani morati ipak sami snalaziti kako bi došli do vrijednog papirića. Direktorica Zadra Vana Dundov istaknula je da nije došlo do konsenzusa sa Splitom da se gostujućim navijačima rezervira cijela G tribina na Gripama, nego se ide po principu individualnog angažmana.


– Odmah sam razgovarala s ljudima iz KK Split, no ostali su tvrdi pri svom stavu da ne stavljaju ulaznice u online prodaju, već će se ulaznice za prve dvije utakmice finala moći jedino kupiti na blagajni na Gripama. Tražila sam da nam ostave 100 mjesta na G tribini gdje su uvijek smješteni naši navijači, no nisu nam to u KK Split htjeli omogućiti. Znači, naši navijači mogu doći do ulaznice jedino fizičkom kupovinom na mjestu prodaje i to jedna osoba može kupiti maksimalno četiri ulaznice, s tim da se pri kupnji mora istaknuti da ste navijač Zadra kako biste dobili mjesto na tribinama G i F, predviđenima za gostujuće navijače. Oni se pravdaju s tim da im je veliko zanimanje njihovih navijača i da im je dvorana premala. Rekli su nam da bi oni najviše voljeli kad bi imali našu dvoranu i da onda ne bi imali nikakvih problema s ulaznicama – kazala je direktorica kluba koja je još dodala da se ulaznice prodaju po cijeni od 8 eura i to u ovim terminima na blagajni na Gripama: danas(18 do 20 sati) , subota (od 10 do 12 sati), nedjelja (od 10 do 12 sati), ponedjeljak (od 10 do 12 i od 18 do 20 sati), utorak (od 15 do 20.30 sati), srijeda (od 10 do 12 i od 18 do 20 sati) te u četvrtak (od 15 do 20.30 sati).