Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

SUSRET U VARAŽDINU

U Varaždinu smišljaju posebnu taktiku za Marka Livaju

Autor: Hina

24.08.2023. 21:09
U Varaždinu smišljaju posebnu taktiku za Marka Livaju

Foto: Pixsell



Dvije dosada neporažene momčadi, Varaždin i Hajduk, u subotu očekuje međusoban susret u sklopu 6. kola HNL-a, a trener domaćih Mario Kovačević ističe da njegovi igrači dočekuju vodeću momčad u dobrom raspoloženju i da su spremni odigrati dobru utakmicu. Podsjetio je na konferenciji za novinare, održanoj u četvrtak, da su posljednja tri susreta otišla na stranu Splićana i da je vrijeme da se to promijeni. “Igrači jedva čekaju utakmicu. Osjeća se u zraku da dolazi veliki protivnik. Vjerujem ćemo odigrati dobru utakmicu te da će doći puno naših navijača. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo”, poručio je Kovačević.


Svjestan je da velika prijetnja varaždinskom golu dolazi od Marka Livaje koji je u četiri prvenstvene utakmice postigao četiri pogotka i upisao jednu asistenciju. “I prošle smo godine okusili kakav je igrač Marko Livaja, tako da se pripremamo posebno i za njega. Teško ga je paziti, ali mislim da smo puno naučili iz prijašnjih utakmica. Svjesni smo njegove kvalitete, on je taj koji pravi razliku”, izjavio je Kovačević. S druge strane Varaždinci imaju ove godine odlično raspoloženog Frana Brodića koji je trenutno drugi strijelac lige s pet pogodaka. Kovačević tvrdi da je prvi topnik Varaždina spreman za Hajduk.


“Fran jedva čeka utakmicu u subotu. Svaki kvalitetan igrač skreće pažnju na sebe. Drago mi je za svakog našeg igrača za kojeg se raspituju Dinamo, Rijeka, Hajduk, Osijek, ali ja bih najviše volio da oni ostanu, jer se stvorila jedna jako dobra ekipa”, zaključio je Kovačević. Konferenciji za novinare prisustvovao je i Marko Vukčević, crnogorski nogometaš koji je od ovog ljeta novi nogometaš Varaždina. “Prva utakmica je uvijek bitna za igrača i ta utakmica mi je dala još veće samopouzdanje da nastavim u tom ritmu. Imamo jednu vrlo kvalitetnu, mladu i talentiranu ekipu. Očekuje nas dobra i kvalitetna utakmica te se nadam našoj pobjedi”, poručio je Vukčević.




Prodano je već više od 3350 ulaznica, a za gostujuće navijače pripremljeno je 1500 ulaznica za tribinu Jug. Susret u Varaždinu na rasporedu je od 19 sati.