Srijeda, 21. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Kapetan ostaje u Zadru

Marko Ramljak produžio ugovor

Autor: Portal ZL

10.07.2023. 18:20
Marko Ramljak produžio ugovor

Foto: Luka JeličićKapetan aktualnog prvaka Hrvatske Marko Ramljak ostaje igrač KK Zadar. Nakon što je suradnju s klubom za sljedeće dvije sezone potpisom potvrdio trener Danijel Jusup, isto je napravio i Ramljak, jedan od ključnih Jusupovih igrača na parketu i u svlačionici.


– Ideja je zadržati kostur šampionske momčadi, neće biti lako, ali to je naša obveza, istaknuo je Jusup i odmah krenuo s poslom. Prvi zadatak je uspješno obavljen, produžena je suradnja s jednim od nositelja igre.


Marko Ramljak (KK Zadar)

FOTO: Mate Komina


Posušanin Marko Ramljak je svoj profesionalni košarkaški put započeo u Zadru 2010. godine, a nakon šest sezona provedenih u gradu košarke nastavio ga je igrajući za Cedevitu, Zrinjski, Cibonu, Balkan Botevgrad, Torun, Posušje i OKK Spars. Vratio se na Višnjik početkom prošle sezone koju je okrunio naslovom prvaka države i to u ulozi kapetana. U ožujku je napunio 30 godina te je donio odluku da i sljedeća dva rođendana proslavi u Zadru.


Marko Ramljak (KK Zadar)

FOTO: Luka Jeličić
– Naš kapetan Marko Ramljak na obostrano zadovoljstvo potpisao je dvogodišnji ugovor s klubom. Marko je bio važna karika u postizanju prošlogodišnjih rezultata i osvajanja prvenstva Hrvatske. Nakon trenera Danijela Jusupa potpisali smo i Marka Ramljaka s ciljem zadržavanja okosnice ekipe iz prošle sezone, rekao je po obavljenom poslu sportski direktor KK Zadar Denis Pleslić.


Podsjetimo, dvogodišnji ugovor s klubom nedavno je potpisao i 27-godišnji Čakovčanin Patrik Jambrović, jedan od ključnih igrača Šibenke u sezoni 2022./23.