Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Serie A

Roma i Milan odigrali bez pobjednika, oba pogotka pala u sudačkoj nadoknadi

Autor: Hina

29.04.2023. 21:19
Roma i Milan odigrali bez pobjednika, oba pogotka pala u sudačkoj nadoknadi

Foto: Foto REUTERS

Bio je to susret s malo prilika u kojem je domaća momčad bila nešto bolja u prvom poluvremenu. U dosta sporom ritmu trajao je i ogled u nastavku, a najbolju šansu imali su gosti u 60. minuti



RIM U prvom subotnjem susretu 32. kola talijanske Serie A nije bilo pobjednika, na Olimpicu su nogometaši Rome i Milana odigrali 1-1.


Bio je to susret s malo prilika u kojem je domaća momčad bila nešto bolja u prvom poluvremenu. U dosta sporom ritmu trajao je i ogled u nastavku, a najbolju šansu imali su gosti u 60. minuti. Nakon lijepog ubacivanja Rafaela Leaa malo preko grede je pucao Saelemaekers.


I kada se očekivao kraj utakmice bez golova odlično je reagirao domaći napadač Tammy Abraham. Primio je loptu između dvojice suparničkih igrača te pogodio suprotni kut gostujuće mreže za 1-0 Rome. Bio je to njegov osmi prvenstveni pogodak ove sezone.




Ali ni tu nije bio kraj ovog susreta već je u 98. minuti Milan izjednačio. Ubačenu loptu na drugoj je vratnici dočekao Saelemaekers te je nečuvan pospremio loptu u mrežu za konačnih 1-1.


Time su Milan i Roma ostali bodovno izjednačeni na ljestvici. Milan je četvrti, a Roma peta te imaju dva boda manje i utakmicu više od trećeg Juventusa.


Hrvatski nogometaš Ante Rebić ostao je tijekom cijelog susreta na gostujućoj klupi za pričuve.


U nedjelju se igraju sve preostale utakmice ovog kola, a sastaju se Inter – Lazio, Cremonese – Verona, Napoli – Salernitana, Sassuolo – Empoli, Fiorentina – Sampdoria i Bologna – Juventus.