Subota, 20. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Oproštaj od velikana

Otvorena knjiga žalosti za Miroslava Blaževića, među prvima su se upisali Marijan Kustić i Zlatko Dalić

Autor: Hina

09.02.2023. 13:10
Otvorena knjiga žalosti za Miroslava Blaževića, među prvima su se upisali Marijan Kustić i Zlatko Dalić

Posljednji ispraćaj trenera svih trenera bit će u srijedu u 13 sati u Aleji velikana na MirogojuZAGREB  U Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u Petrinjskoj ulici 2 u središtu Zagreba otvorena je knjiga žalosti za legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka Miroslava Blaževića koji je umro u srijedu u 88. godini nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću.


Među prvima u knjigu žalosti upisali su se predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i izvršni direktor Tomislav Svetina.


“Dragi Ćiro, hvala ti na velikom prijateljstvu i podršci, te svemu što si dao hrvatskom nogometu. Tvoji rezultati, zauvijek će ostati u povijesti našeg nogometa, ali više od toga pamtit ćemo te po tvom osmijehu, humoru, šarmu i energiji koju si imao do posljednjeg dana,” napisao je između ostalog predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

“Dragi moj šefe, Hvala ti na svemu što si napravio za mene i našu Hrvatsku. Bio si moj nogometni učitelj, moj nogometni otac. Falit će mi tvoj savjet, tvoj osmijeh, tvoja psovka. Bio si i bit ćeš zauvijek trener svih trenera. Počivaj u miru,” napisao je izbornik Dalić.Knjiga žalosti bit će izložena u informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza u Petrinjskoj 2 u Zagrebu.


Posljednji ispraćaj trenera svih trenera bit će u srijedu u 13 sati u Aleji velikana na Mirogoju, a o točnom terminu komemoracije HNS će izvijestiti tijekom dana