Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Šok za Engleza

Englez pogodio nemoguće na SP-u, ali kladionica mu je uzela više od 16.000 eura

Autor:

05.01.2023. 18:30
Englez pogodio nemoguće na SP-u, ali kladionica mu je uzela više od 16.000 eura

Foto: Foto REUTERSJedan Englez ponadao se nakon završenog Svjetskog prvenstva u Kataru kako će zaraditi pravo bogatstvo, ali čini se da će odlukom kladionice ostati uskraćen za više od 16.000 eura.


Liam Manifold, 30-godišnji Englez, uplatio je uoči SP-a 10 funti (11,30 eura) u kladionici Coral i na kraju pogodio kako će u finalu igrati Francuska i Argentina, da će Argentinci podići pehar za prvaka svijeta te da će Lionel Messi biti proglašen za najboljeg nogometaša prvenstva.


Manifold je za to trebao dobiti 17.000 eura, po svoju je nagradu i otišao, ali su mu u kladionici rekli kako može dobiti tek 750 eura. Naime, u kladionici su ocijenili kako su oklade previše povezane jedna s drugom te da koeficijent nije bio onakav kakav je zaista trebao biti.“Prošao sam kroz njihov sistem žalbi, nema odustajanja”, rekao je Manifold.


Nesretni Britanac još čeka odgovor Corala.


“Kada sam uložio novac, zaposlenik za pultom je rekao da je to sasvim u redu. Sada kažu da su oklade bile povezane. Prošlo je dva tjedna od finala i ja nisam ništa postigao. Ako postoji greška, oni su krivi što su prihvatili okladu”, rekao je Liam.


Iz kladionice su se oglasili priopćenjem za javnost poručivši da su tri oklade usko povezane jedna s drugom te da ukoliko Argentina postane prvak svijeta, velike su šanse da će Lionel Messi biti najbolji igrač.