Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Prijelazni rok

Bayern traži zamjenu za ozlijeđenog Manuela Neuera, Borussija (M) odbila ponudu za Yanna Sommera

Autor: Hina

08.01.2023. 08:20
Bayern traži zamjenu za ozlijeđenog Manuela Neuera, Borussija (M) odbila ponudu za Yanna Sommera

Foto: Yann Sommer/Foto REUTERS

Ne želimo prodati Sommera i to smo dali do znanja i našim kolegama iz Bayerna - rekao je Roland Wirkus, sportski direktor kluba iz MoenchengladbachaMOENCHENGLADBACH Dio njemačkih medija piše kako su čelnici Borussije iz Moenchengladbacha odustali od prodaje svog vratara, Švicarca Yanna Sommera, Bayernu.


Bayern je u problemima kada je u pitanju vratarska pozicija jer im se ozlijedio prvi golman Manuel Neuer i neće ga biti na terenima do kraja sezone. Zato posljednjih tjedana Bavarci gotovo grozničavo traže pravog vratara, a činilo se kako su pronašli sjajnu zamjenu u 34-godišnjem Švicarcu koji za Borussiju (M) brani od 2014. godine te je, u sjeni, jedan od ponajboljih europskih vratara posljednjih godina.


Navodilo se, na početku, kako su čelnici dva kluba vrlo brzo pronašli „zajednički jezik“, a sada se situacija očito promijenila.
„Ne želimo prodati Sommera i to smo dali do znanja i našim kolegama iz Bayerna. Taj se posao neće dogoditi“, rekao je sportski direktor kluba iz Moenchengladbacha Roland Wirkus.