Utorak, 25. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

MALI NOGOMET

Memorijalno-humanitarni turnir Antonio Jurjević: Traži se Tinov nasljednik

Autor: Šime Ćurko

01.09.2023. 16:40
Memorijalno-humanitarni turnir Antonio Jurjević: Traži se Tinov nasljednik

Foto: HU ANTONIO JURJEVIĆVečeras će se održati završnica sedmog Memorijalno-humanitarnog turnira Antonio Jurjević, koji se igra na ŠC Višnjik. Sinoć su na rasporedu bila polufinala seniora (Sinjoretovo – SC Torba, Sv. Ante Popovići – Stanovi), kao i finale dječjeg turnira, kojeg su izborili Zadar i Abeceda ZDC.


Osim o pobjedniku glavnog turnira, koje je prošle godine osvojio Tin, večeras će se odlučivati i o najboljoj veteranskoj momčadi, a u finalu će snage odmjeriti Sv. Ante Oktogon i Feri Riba nekretnine. Polufinalne utakmice veterana (kao i četvrtfinale), donijele su puno neizvjesnosti. U prvoj utakmici Velebit je poveo protiv Sv. Ante, čiji su igrači nekoliko minuta prije kraja uspjeli izjednačiti i izboriti šesterce.


»Sveci« su u raspucavanju pogodili iz sva tri pokušaja, što Benkovčani nisu uspjeli (obrana vratara Joška Cvitanovića), pa su umjesto u finalu završili u utakmici za treće mjesto. Mamma mia se dvaput vraćala nakon zaostatka u utakmici protiv Ferija. Ipak, kod 2:2 Ante Gospić postiže drugi gol na utakmici za prolazak Ferija u finale.


Foto: HU ANTONIO JURJEVIĆ
SV. ANTE       4 (1)


VELEBIT (B)       2 (1)


Strijelci: 0:1 Jurica Sorić, 1:1 Šime Knežević. Šesterci: Božidar Miletić, Marin Kapović, Šime Knežević za Sv. Antu, a Marin Miletić za Velebit.


SV. ANTE OKTOGON: Cvitanović, Zrilić, Kapović, Knežević, Vidaić, Mirković, B. Miletić, Paleka, Vunić. Voditelj: Alen Juričić.


VELEBIT (BENKOVAC): Baričić, Bačić, Majić, Vulelija, Lončar, Mamić, M. Miletić, Zrilić. Voditelj: Dalibor Mikulić.


MAMMA MIA       2


FERI RN       3


Strijelci: 0:1 Jurica Sorić, 1:1, Mate Radan, 1:2 Ante Gospić, 2:2 Brane Pijaca, 2:3 Ante Gospić.


MAMMA MIA: Anić, Tadić, Milutina, Odvitović, Širinić, Preložnik, Radan, Pijaca, Miletić. Voditelji: Marko Odvitović, Željko Bušić.


FERI RIBA NEKRETNINE: Marušić, Vrsaljko, Verunica, Subašić, Sorić, Žmire, Gospić, Marković, Vukić. Voditelji: Frane Fatović, Boris Branković.