Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Prva muška liga, 4. kolo

Jazine na teškom terenu traže nove bodove

Autor: Paulo Sarić

29.10.2023. 08:43
Jazine na teškom terenu traže nove bodove

Foto: Mate Komina



Nakon što su prošlu nedjelju pred svojim navijačima upisali prvi ovosezonski poraz u službenim utakmicama, igrači Jazina Arbanasa uspjeli su se malo odmoriti od napornog ritma od dvije utakmice tjedno u kojem su funkcionirali praktički od početka listopada te »napuniti baterije« pred novi prvoligaški izazov koji ih očekuje sutra u terminu ručka kada gostuju kod Omiš Čagalj Toursa nekadašnjeg trenera Zadra Ante Nazora.


– Omiš je izrazito domaćinska momčad, koja je na svom parketu u potpunosti drugačija nego na strani te ćemo trebati uložiti dodatni napor kako bismo se vratili na pobjedničke staze. Želimo ponoviti igre koje smo prikazivali do susreta s Goricom, s puno više koncentracije i fokusa na detalje, te puno više strpljivosti, a onda ćemo imati i veću šansu za pozitivan rezultat – kazao je u najavi dvoboja trener Roko Jurlina, koji će sutra moći računati i na oporavljenog Manuela Dundovića.


– S druge strane, kroz tjedan smo imali problema s virozama Filipa Krajine i Šimuna Lončara, no očekujem da će obojica biti spremni za utakmicu.


Toni Josipović (KK Jazine Arbanasi)

FOTO: Mate Komina




Omišani se nakon tri kola nalaze na desetoj poziciji s ljestvici s omjerom 1-2, pri čemu su upisali dva vezana poraza te će se pred svojim navijačima željeti vratiti na pobjednički kolosijek.


– Najveća opasnost nam prijeti od Amerikanca Alphonsa Willisa koji je u posljednja dva kola ponajbolji strijelac Omiša. Riječ je o iskusnom igraču s dobrom karijerom, koji je prošle godine imao uspješnu sezonu u poljskoj prvoj ligi. Valja spomenuti i iskusnog Ivana Mimicu koji može šutom riješiti partiju, a ne smijemo zanemariti ni ostatak igrača koji na domaćem parketu uvijek daju dodatni napor i često pružaju bolje partije – istaknuo je Jurlina.


Utakmica se igra u nedjelju u omiškoj dvorani Ribnjak, s početkom u 14 sati.