Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Treća i Četvrta malonogometna liga

Briševo i Bakari iznenadili vodeće momčadi

Autor: Juraj Vunjak

22.03.2024. 10:10
Briševo i Bakari iznenadili vodeće momčadi

Foto: Futsal winter fest



Udruga navijača Tornado u 23. kolu Treće lige Udruge za mali nogomet Zadarske županije pomalo je iznenađujuće odigrala 3:3 protiv osmoplasiranog Briševa. Momčad Briševa je u prvom poluvremenu bila bolja i pogocima Frlete, Paleke i Šaline ozbiljno prijetila budućim drugoligašima. Favoriti su se uspjeli pribrati i u drugom dijelu izjednačiti pogocima Vukoše te jednim Bačića. Drugoplasirani Termin potvrdio je status favorita i uvjerljivo slavio protiv Albatrosa 3:0. Pogotke su postigli Perica, Plazibat i Čavrag. Privlaka 2017 nije imala problema protiv posljednjih Jasenica (2:0). Privlačani su zadržali četvrto mjesto i približili se trećeplasiranom Smiljevcu, koji ima dva boda više i utakmicu manje.


Dvoboj Paklenice i Deportiva iz Murvice završio je 1:1. Oba pogotka pala su u prvom dijelu utakmice. Za Paklenicu gol je zabio Vujević, dok je strijelac murvičkog kluba bio Jurić. Najviše pogodaka bilo je u paškom derbiju između Kolana i Paga, koji završio pobjedom Kolana 6:5. Pag je poveo u prvom poluvremenu s jednim golom prednosti. Kolan se razigrao u drugom dijelu i postigao pet pogodaka u manje od 15 minuta, što im je osiguralo pobjedu. Slivnica je porazila Zemunik rezultatom 2:1, a za pobjedničku momčad zabili su Lerga i Jović, dok je jedini pogodak za Zemunik postigao Buljat.


Veliko iznenađenje priredila je momčad Bakari Vrana pobijedivši s 3:1 Posedarje, vodeći sastav Četvrte lige. Čirjak s dva i Desnica s jednim pogotkom bili su »kobni« za Posedarce. Korist iz ovog poraza izvukle su drugoplasirane Azine koje su potvrdile status favorita i uvjerljivo slavile protiv Voštarnice (7:0). Hat-trick je djelo Peše, Šestan je dodao dva, a Veršić i Matković po jedan gol. Sveti Martin iz Pridrage porazio je Kadulju iz Slivnice (5:2) i stigao na korak do potvrde kvalifikacija za Treću ligu, ali i ostao u igri za izravan plasman u viši rang. U napetoj utakmici između Kukljice i Svete Juštine iz Pakoštana momčad s Ugljana izašla je kao pobjednik s 4:3. Pakoštanci su vodili do 36. minute, no igrači Kukljice u zadnjih četiri minute postigli su dva pogotka što im je donijelo pobjedu. Dvostruki strijelac za klub s Ugljana bio je Boško, a Duje i Leon Cukar su oboje postigli jedan pogodak. U strijelce pakoškog kluba upisali su se Stojanov, Maksan i Vučkov. Kukljici je ovo četvrta pobjeda te je u krugu momčadi koje ciljaju na Treću ligu.




Turanj je remizirao s Futsal Študijom (2:2), što je korak unatrag u borbi za vrh, a Ostatak svijeta je potopio Dasiaddo s 10:1. U vrhunskoj momčadskoj predstavi čak sedam igrača Ostatka svijeta upisalo se u listu strijelaca. Posljednja Aenona je poražena od Recreativa (2:3). Jedan gol za pobjedničku momčad zabio je Ramov, dok je Petričić dvaput svladao protivničkog vratara. Dvostruki strijelac za klub iz Nina bio je Surać.