Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Nogomet

Hoće li BiH nakon dramatičnog poraza ostati bez kapetana?

Autor: Portal Novilist.hr

22.03.2024. 09:00
Hoće li BiH nakon dramatičnog poraza ostati bez kapetana?

Foto: Foto REUTERS

Glupo je reći, ali ovo nam je u zadnje godinu, dvije jedna od boljih utakmica - rekao je Džeko



ZENICA Nogometaši Bosne i Hercegovine do 85. minute utakmice vodili su protiv Ukrajine u posljednjoj borbi za EURO, da bi potom gosti u Zenici napravili veliki preokret za slavlje 2:1…


Jedan od utučenih bio je i 38-godišnji  Edin Džeko, kapetan momčadi.


– Tužno je što smo gol primili na kontru. Njihovo najbolje oružje i ono što smo izbjegavali cijelu utakmicu. Ne može se momcima ništa reći. Vidio sam pet, šest igrača koji su imali grčeve. Nije ni to opravdanje. To se nije trebalo dešavati. Usred sezone smo svi, ali momci su dali i više od maksimuma. Zaslužili smo puno više. Nisu nam šutnuli na gol do 75. minute. Ne znam, nemam riječi. Šteta, dali smo sve od sebe.




Glupo je reći, ali ovo nam je u zadnje godinu, dvije jedna od boljih utakmica. Možda su nas i izmjene poremetile jer smo se dobro uvezali od početka utakmice. Svaki igrač je znao kada izaći. Jedna, dvije, tri izmjene to možda poremeti. Primili smo dva naivna gola, pogotovo u šesnaestercu. Ako je centaršut sa strane, igrač ti ne može zabiti gol ako stojiš blizu njega. Ima dosta mladih igrača, malo neiskustvo je učinilo svoje, malo umor – rekao je Edin Džeko nakon utakmice.


Potom je uslijedio pitanje hoće li Džeko povesti reprezentaciju u pohod na iduće veliko natjecanje.


– Ne znam, ne znam… Ne bih ništa govorio vruće glave. Prespavat ću, pa ćemo vidjeti…