ponedjeljak, 2. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

VELEUČILIŠTE BALTAZAR

Veleučilište koje stvara prilike: Realizirajte svoje poslovne ideje!

Autor: ZL Promo

13.09.2023. 12:00
Veleučilište koje stvara prilike: Realizirajte svoje poslovne ideje!

Veleučilište Baltazar Zaprešić na Dislociranom studiju u Biogradu na Moru djeluje već dugih 17 godina. Stručni prijediplomski studij Poslovanje i upravljanje – usmjerenje Poslovna ekonomija i financije, održava se na adresi Šetalište kneza Branimira 30, u modernom ambijentu novouređenih prostora.


Zašto Poslovna ekonomija i financije?


Ako želite naučiti kako realizirati svoje poslovne ideje, ovo je pravi studij za Vas! Tijekom stručnog prijediplomskog studija, studenti/studentice se upoznaju sa suvremenim znanstvenim spoznajama, stječu stručna znanja i vještine vezane uz operativno poslovanje i upravljanje poduzećem, institucijom ili ustanovom koja posluje u promjenjivoj okolini, ponajprije na operativnoj razini upravljanja i odlučivanja.Studij traje tri godine te završetkom studija studenti stječu 180 ECTS bodova te titulu ili stručni naziv prvostupnik/prvostupnica ekonomije (bacc. oec., s naznakom naziva smjera i dodatnom ispravom uz diplomu, u kojoj su navedeni svi kolegiji odslušani tijekom studija).


U izvođenju nastavnog programa primjenjuju se suvremene tehnike i metode u različitim područjima poslovanja, uz naglasak na praktičnim znanjima, no i generičkim vještinama inovativnosti, kreativnosti, poduzetnosti te digitalne pismenosti. Studente/ice se osposobljava za pokretanje, vođenje i analiziranje vlastitih poslovnih pothvata te za aktivno sudjelovanje i donošenje odluka te rješavanje problema u procesu operativnoga poslovnog odlučivanja u poduzeću, instituciji ili ustanovi.


Nakon završetka studija, studenti/ce na imaju mogućnost nastaviti svoje školovanje na diplomskoj razini, pri čemu i Veleučilište Baltazar na diplomskoj razini izvodi 4 online studijska programa. Za profil diplomiranih stručnjaka ranije spomenutog programa Poslovne ekonomije i financija, prirodni nastavak studija je svakako program stručnog diplomskog  studija Financije i investicije.


Postanite dio elite financijskih stručnjaka!


Novi online diplomski studij!


Na diplomskoj razini studija, od ove godine Veleučilište Baltazar Zaprešić izvodi i potpuno novi studijski program: stručni diplomski studij Financije i investicije koji će se održavati u potpunosti online.


 Vidite se na radnom mjestu financijskog direktora/ice, internog revizora/ice, financijskog savjetnika/ice, financijskog analitičara/ke, specijalista/ice za restrukturiranje, risk menadžera/ice, portfolio menadžera/ice, specijalista/ice u kontrolingu? Želite unaprijediti karijeru, usavršiti znanja ili promijeniti posao? Pridružite se eliti financijskih stručnjaka i studirajte Financije i investicije prema najnovijim CFA standardima!Nastava Stručnog diplomskog studija Financije i investicije održavat će se online – uz stalnu podršku i mentorstvo nastavnika i nenastavnih stručnih službi te informatičku potporu kako biste uspješno studirali uz rad. Studenti/ce na daljinu mogu pratiti nastavu, komunicirati s nastavnicima,  preuzimati nastavne materijale, pregledavati kratke video lekcije, predavati zadaće te izvršavati sve zadane nastavne aktivnosti na internom sustavu za e-učenje Baltazar. Stečene kompetencije, odnosno akademski naziv i diploma koja se stječe završetkom online studija, u potpunosti su ravnopravni s akademskim nazivom stečenim završetkom studija u klasičnom obliku.


Upisi su u tijeku, a sve dodatne informacije nalaze se na www.bak.hr