Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

"Call Me Up"

U prodaji vinilno izdanje albuma mlade glazbenice Miriiam

Autor: S.M.

02.12.2022. 13:33
U prodaji vinilno izdanje albuma mlade glazbenice Miriiam

Foto: PR

Zagrebačka kantautorica predstavila se u prošloj godini s dva singla 'Knot' i 'Simple-Minded Love'Od danas je u prodaji vinilno izdanje albuma “Call Me Up” sjajne mlade glazbenice Miriiam koje je ishvalila kritika, ali i prigrlila šira javnost. LP je objavljen na 130 gramskom crnom vinilu, uz prateću duhovitu knjižicu.


U sklopu akcije “Wise Mustache” koja traje samo tijekom prosinca LP se može kupiti po cijeni od 130 kn (plus poštarina ako je potrebna) i to isključivo narudžbom preko maila [email protected]. Od siječnja 2023. godine album će se naći i u prodaji u trgovinama po cijeni od 150 kn.


Zagrebačka kantautorica Miriiam predstavila se u prošloj godini s dva singla ‘Knot’ i ‘Simple-Minded Love’ i pratećim šarmantnim spotovima prije nego što je u studenom objavila album prvijenac “Call Me Up” u izdanju prijateljskih diskografskih kuća Basic&Rough i Mudri Brk, stoji u priopćenju.
Album je od izlaska krajem 2021. godine do danas samo na Spotify servisu streaman preko 200 000 puta, a pjesme su s njega dospjele do radijskih postaja od SAD-a, Australije, Njemačke, Francuske, Nizozemske, UK-a, Brazila, Italije, Švedske, Španjolske do Portugala.


Miriiam je, osim publike, prigrlila i kritika te joj je novinarski Rock&Off žiri dodijelio nagradu Veliki Prasak za najboljeg novog izvođača godine.


U međuvremenu je objavila i spot za singl “Stella” te EP “Live Session”. Nakon jake ovogodišnje koncertne sezone i nastupa na festivalima kao što su InMusic, Motovun Film Festival, Let’s Rock, Mudri Brk, Hoomstock itd., usvirani je bend sjajnim nastupom u zagrebačkom KSET-u promovirao izlazak hvaljenog prvijenca u fizičkom vinil formatu.