Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Pohvale kritičara

U prodaju stiglo vinilno izdanje albuma "Call Me Up" mlade glazbenice Miriiam

Autor: Ivana Kocijan

08.12.2022. 09:02
U prodaju stiglo vinilno izdanje albuma

Foto: NN

Zagrebačka kantautorica predstavila se prošle godine singlovima »Knot« i »Simple-Minded Love«U prodaju je stiglo vinilno izdanje albuma »Call Me Up« sjajne mlade glazbenice Miriiam koje je ishvalila kritika, ali i prigrlila šira javnost. LP je objavljen na 130 gramskom crnom vinilu, uz prateću duhovitu knjižicu.


U sklopu akcije »Wise Mustache« koja traje samo tijekom prosinca LP je moguće kupiti po cijeni od 130 kn (plus poštarina ako je potrebna) i to isključivo narudžbom mailom [email protected].


Od siječnja 2023. godine album će se naći i u prodaji u trgovinama po cijeni od 150 kn. Zagrebačka kantautorica Miriiam predstavila se prošle godine singlovima »Knot« i »Simple-Minded Love« i pratećim spotovima, a onda je u studenom objavila album prvijenac »Call Me Up« u izdanju prijateljskih diskografskih kuća Basic&Rough i Mudri Brk.
Album je do danas samo na Spotify servisu streaman više od 200.000 puta, a pjesme su s njega dospjele do radijskih postaja od SAD-a, Australije, Njemačke, Francuske, Nizozemske, UK-a, Brazila, Italije, Švedske, Španjolske do Portugala.