Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zdravlje je razlog

Celine Dion po treći put odgodila nastup u Zagrebu i najavila novi datum koncerta

Autor: T.I.

08.12.2022. 18:10
Celine Dion po treći put odgodila nastup u Zagrebu i najavila novi datum koncerta

Foto: Wikimedia Commons

Pjevačica je objavila da se suočava s neizlječivim zdravstvenim problemom, poremećajem Stiff person syndrome (sindrom ukočene osobe), izuzetno rijetkim autoimunim neurološkim stanjemKanadska glazbena zvijezda Celine Dion već je dva puta odgodila koncerte u Zagrebu, prvi put 2020. godine zbog pandemije, pa onda ovo proljeće zbog zdravstvenih razloga, koncert je konačno trebao biti održan 18. ožujka 2023.  godine.


Danas je po treći put objavljena loša vijest za njene fanove, europski dio svjetske turneje „Courage“ opet je odgođen, među njima i zagrebački koncert.


Dobra je vijest da je Zagreb dobro prošao jer je za njega i sve prije zakazane nastupe između 24. veljače i 11. travnja 2023. godine pronađen novi datum, dok je osam koncerata prije zakazanih između 31. svibnja i 17. srpnja u potpunosti otkazano.
Novi datum koncerta u zagrebačkoj Areni je pomaknut za još godinu dana i bit će održan 16. ožujka 2024. godine.


Iako je i prošle godine odgoda bila izazvana zdravstvenim razlozima sad je Celine Dion objavila da se suočava s neizlječivim zdravstvenim problemom, poremećajem Stiff person syndrome (sindrom ukočene osobe), izuzetno rijetkim autoimunim neurološkim stanjem. Stanje prvenstveno utječe na mozak i leđnu moždinu i uzrokuje ukočenost mišića, probleme s držanjem i probleme s osjetilima, kao i bolne grčeve.


“Ti grčevi utječu na svaki aspekt mog života, ponekad uzrokuju poteškoće dok hodam i ne dopuštaju mi da koristim svoje glasnice da pjevam na način na koji sam navikla“ – izjavila je u video objavi na Instagramu 54-godišnja Dion.


View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)


“Radim sve što je u mojoj moći da se oporavim. Želim vam puno zahvaliti na vašim ohrabrujućim željama ljubavi i podrške preko društvenih mreža. Ovo mi puno znači. Čuvajte se, budite dobro. Puno vas volim ljudi. I stvarno se nadam da ću vas uskoro ponovno vidjeti.” – izjavila je pjevačica.


Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum i nije ih potrebno mijenjati.


Onima s ulaznima kojima novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice mogu zatražiti od danas do nedjelje 08. siječnja 2023.


Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem su i kupljene.


Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na [email protected].