Utorak, 3. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Gužva na Poluotoku

Autor: Z L

19.07.2013. 22:00
Gužva na Poluotoku

Foto: Zvonko KUCELINDanas i sutra u Zadru na Obali Petra Krešimira IV., od 20 sati do 2 sata održat će se završni dio javne priredbe „Noć punog miseca” gdje se očekuje veliki broj posjetitelja, koji će u značajnom broju, pri dolasku i odlasku, koristiti motorna vozila.
Zbog očekivanoga pojačanog intenziteta prometa policijski službenici će obavljati fizičku regulaciju na frekventnijim raskrižjima u Zadru, s naglaskom na užu zonu Poluotoka. 
U slučaju otežanog odvijanja prometa ili zastoja u prometu, ulicama na Poluotoku, odgovarajućom prometnom signalizacijom odnosno fizičkom regulacijom od strane policijskih službenika onemogućit će se promet ulicama Božidara Petranovića, Zadarskog mira i Mihovila Pavlinovića, osim za stanare Poluotoka te hitne službe.
U svrhu navedene regulacije preusmjeravanje prometa će se izvršiti na raskrižjima: Bedemi zadarskih pobuna – Narodnog lista, Bedemi zadarskih pobuna – I. Brčića – Liburnska obala – kod Lančanih vrata, Istarska obala – kod rotora.
U PU zadarskoj mole sve sudionike u cestovnom prometu da poštuju prometna pravila i upute policijskih službenika te, u što je moguće manjoj mjeri, parkiraju vozila na Poluotoku.