Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Krali odjeću

Trojac operirao po trgovačkom centru, građani pomogli pri hvatanju

Autor: Portal ZL

30.08.2023. 10:07
Trojac operirao po trgovačkom centru, građani pomogli pri hvatanju

Foto: Luka JeličićPolicijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine te dvoje hrvatskih državljana u dobi od 30 i 28 godina, koje se sumnjiči za krađu.


Naime, sumnjiči ih se da su 26. kolovoza u Zadru u trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenica iz više trgovina otuđili odjevne predmete. Policijski službenici su ih zatekli u Zadru, 27. kolovoza kod drugog trgovačkog centra, nakon čega su uhićeni te su privedeni u prostorije policije.


Nadalje, u sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga nadležnog suda izvršena je pretraga osobnog automobila kojeg su koristili, gdje su pronađeni predmeti koji potječu od kaznenog djela.     
Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Na kraju, obzirom je kriminalističko istraživanje realizirano uz pomoć građana, ovim putem zahvaljujemo građanima na korisnim saznanjima i navodimo kako je ovo jedan od primjera dobre suradnje građana i policije.