Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

PU zadarska

Zbog krađe odjeće uhvaćeni 21-godišnjak i 20-godišnjakinja

Autor: A.Š.

13.03.2023. 10:05
Zbog krađe odjeće uhvaćeni 21-godišnjak i 20-godišnjakinja

Foto: ArhivaPolicijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 20-godišnjakinjom, hrvatskim državljanima koje se sumnjiči za krađu. Sumnjiči ih se da su 10. ožujka oko podneva u Zadru u Ulici Akcije Maslenice iz trgovine trgovačkog društva otuđili odjevne predmete vrijednosti oko 80 eura. 


Također ih se sumnjiči da su 25. veljače u istoj trgovini otuđili razne odjevne predmete vrijednosti oko 100 eura. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv oboje osumnjičenika, nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava u redovnom postupku.


Teška krađa


U vremenu od 08. do 10. ožujka u Diklu  u Zadru  nepoznati počinitelj je provalio u brod 60-godišnjeg hrvatskog državljanina odakle je otuđio akumulator i rezervoar s gorivom. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru dostavlja se kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
U vremenu od 04. do 10. ožujka u Ulici Lovre Matačića u Zadru u nepoznati počinitelj je otuđio razne dijelove skutera u vlasništvu 34-godišnjaka.  Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a  protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.