Subota, 15. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

OSUDILI NAPADE

Sindikat policije Hrvatske oštro osudio divljačke napade na kolege u Splitu

Autor: Hina

04.04.2024. 20:17
Sindikat policije Hrvatske oštro osudio divljačke napade na kolege u Splitu

Foto: Luka JeličićSindikata policije Hrvatske ogorčen je ponovnim divljačkim napadom takozvanih navijača na policijske službenike koji se u srijedu navečer dogodio u Splitu, priopćeno je u četvrtak iz tog sindikata.


Napad se dogodio bez ikakvog razloga, osim ako je, kako kažu u sindikatu, nezadovoljstvo prikazanim na terenu u glavama tih huligana valjani razlog za višesatne napade na policijske službenike, mirne građane, nogometaše te za masovno uništavanje javne imovine.


Ozlijeđenim kolegama, a pogotovo onima s teškim i opasnim ozljedama, poželjeli su brzi oporavak i poručili da će se ustrajno zalagati da se krivci najoštrije kazne.
Iz Sindikata policije Hrvatske pozvali su sve nadležne institucije da “već jednom zaustave” takvo ponašanje i da se “izgrednicima zauvijek stane na kraj” prije nego što bude prekasno.


Naglasili su i da pojedincima nije mjesto na tribinama, gdje ugrožavaju sigurnost normalnih navijača, građana i policijskih službenika te ujedno bacaju ljagu na navijački klub, kao i na sportska natjecanja.