Foto: Pexels
Za pripremu ovoga jela ne treba vam previše vremena za štednjakom
Nemate previše vremena za napraviti ručak, a jede vam se nešto fino što nije teško za napraviti, a da ipak ima ponešto drugačiji okus.
Isprobajte recept za malo drugačiju teletinu kojoj balzamični ocat daje potpuno novu aromu.
Teleće trakice s balzamičnim octom
Sastojci:
- 600 g teletine
- 30 g brašna
- 100 g rukole
- 4 žlice bijelog vina
- 2 žlice balzamičnog octa
- Grana Padano
Priprema: Teletinu narežite na trakice. Pobrašnite ih te uklonite višak brašna. Ulijte maslinovo ulje u tavu, zagrijte i zatim ispecite trakice teletine.
U maloj posudi pomiješajte balzamični ocat i vino. Nakon nekoliko minuta teletini dodajte preljev od octa i vina da dobijete karakterističan umak.
Za to vrijeme rukolu u zdjeli začinite solju, paprom, uljem i napravite listiće od parmezana.
Poslužite vruće uz šaku listića parmezana i posipajte rukolom.
najnovije
najčitanije
Hrvatska
vrijedna priznanja
Marija Dejanović i Nicolas Bajlo dobitnici nagrada na Danima hrvatskog turizma
Županija
olujni vjetar
U prekidu brojne trajektne i katamaranske linije
Hrvatska
premijer
Plenković o uhidbenim nalozima ICC-a: ‘Ne mogu se izjednačavati demokratska vlast i teroristi’
Zadar
PRIGODNO OBILJEŽAVANJE
OBNOVLJEN SPOMENIK Puntamika slavi obnovu i revitalizaciju sv. Stošije
Hrvatska
telefonska sjednica
Vlada odbija navode iz Prijedloga za pokretanje pitanja povjerenja premijeru
Zadar & Županija
PREDAVANJE
Kvaliteta života u Zadru jako pala! Evo koji je najbolji, a koji najgori gradski kvart…
Zadar
USUSRET DESETOJ OBLJETNICI POSLOVANJA
Od lokalne priče do regionalnog lidera: Kako je Berekin postao simbol uspjeha
Zadar
SVEČANOST
[FOTO] Dodijeljene nagrade zasluženim dobitnicima javnih priznanja Grada Zadra
Crna Kronika
NESREĆE
U prometnim nesrećama u Zadru i Benkovcu ozlijeđeni pješaci, završili u bolnici
Zadar
PREDSJEDNIK RH