Nedjelja, 29. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Antonio Dušević najbolji u Tehničkoj školi

25.05.2012. 22:00
Antonio Dušević najbolji u Tehničkoj školi


U organizaciji BK 11 počelo je Prvenstvo županije za srednjoškolce u biljaru. U prostoru kluba u prvoj rundi turnir je odigralo četrnaest učenika Tehničke škole u disciplini “osmica” po svim važećim pravilima. Nakon dva eliminacijska kruga u završnici je najuspješniji bio Antonio Dušević koji je u finalu pobijedio Ivana Trošelja, dok je u borbi za treće mjesto Mateo Čuković bio bolji od Roberta Viduke.
Polufinale: Čuković – Trošelj 1:3, Dušević – Viduka 3:1; finale: Dušević – Trošelj 3:0; za 3. mjesto: Čuković – Viduka 3:0.
Prva trojica prvoplasiranih dobili su medalje, pobjednik i pehar, dok je četvrtoplasiranom pripala sponzorska nagrada. Dušević je pokazao vrlo dobru igru te je dobio preporuku za učlanjenje u klub. Sudionici turnira, pod vodstvom prof. Prtenjače, bili su zadovoljni organizacijom i biljarom kao nečim novim u školskom sportu koji bi u suradnji sa Županijskim savezom školskog sporta mogao naći mjesto u toj sportskoj organizaciji. Već danas (15 sati) na programu je turnir učenika Strukovne škole Vice Vlatković, dok će 2. lipnja na stolove učenici Ekonomske škole.