Petak, 4. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Josipa Pavičić Yo uživala na jutarnjoj kavi sa sinom Roccom

Autor: Vanja Mirčeta

05.01.2013. 23:00
Josipa Pavičić Yo uživala na jutarnjoj kavi sa sinom Roccom

Foto: A. SITNICA



Josipa često posjećuje Zadar i Škabrnju, gdje joj, osim bake i djeda, žive majka Nada i otac Šime


Osim našeg najpoznatijeg nogometaša, igrača Real Madrida Luke Modrića, novogodišnje praznike u Zadru provela je još jedna naša poznata sugrađanka s zagrebačkom adresom, spisateljica i novinarka Josipa Pavičić Yo.
Josipa često posjećuje Zadar i Škabrnju, gdje joj, osim bake i djeda, žive majka Nada i otac Šime.
Za život je zarađivala manekenstvom te pisanjem za ST, Imperijal i Gloriju, a zanimljivo je napomenuti kako je u svojim novinarskim počecima neko vrijeme bila suradnica i Zadarskog lista. Kada je 1997. godine na koncertu Josipe Lisac na Šalati upoznala pjevača i skladatelja Sennu M, krenula je u glazbene vode. Njezin najveći hit bio je “Ye, Yo”.
Godine 2003. bila je i novinarka TV emisije Glamour cafe, gdje je radila provokativne intervjue s poznatim osobama. Kolegica joj je bila i Nikolina Pišek, s kojom njezin bivši suprug, novinar Mark Cigoj ima kćerkicu Hanu, dok ona s njim ima 13-godišnjeg sina Vita. Trenutno radi kao novinarka IN magazina Nove TV. S novim suprugom Talijanom Nicom Bernardinijem ima i dvogodišnjeg sinčića Rocca s kojim je ovih dana uživala na zadarskom suncu družeći se s obitelji i prijateljima.